O nouă despărţire în showbiz? Anda Adam, declaraţie care a pus fanii pe gânduri

Andreea Bisinicu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 19:17

De-a lungul lunilor au tot circulat zvonuri potrivit cărora Anda Adam și Sorin Nicolescu ar fi în prag de divorț. Deși nu a vorbit niciodată despre faptul că ar avea probleme în căsnicie, iată că ultimele postări ale blondinei i-au pus pe toți fanii ei pe jar. Cum s-a dat de gol faimoasa artistă.

O nouă despărţire în showbiz?

Anda Adam și-a pus fanii pe gânduri cu ultimele declarații făcute în mediul online. Deși au circulat speculații potrivit cărora mariajul ei cu Sorin Niculescu nu merge atât de bine precum vor să afișeze, artista nu a comentat și nici nu a confirmat, până acum, faptul că ea și soțul ei ar avea probleme sau măcar probleme în căsnicie.

Lucrul acesta s-a schimbat, recent, când fosta concurentă de la Ferma de pe PRO TV a făcut un comentariu care i-a făcut pe admiratorii ei să ridice din sprânceană. Invitată în cadrul vlogului bunei sale prietene Amna, Anda Adam a făcut o mărturisire emoționantă. Întrebată cum stă cu „corazonul” și dacă „îi bate inima”, Anda Adam a răspuns cât a putut de serios. Artista nu s-a referit deloc la partenerul ei de viață, ci și-a canalizat toată atenția spre fiica ei Evelin, care este cea mai mare prioritate din viața ei.

 „Hm… e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”, i-a răspuns Anda Adam celebrei Amna.

Cât privește cum se menține atât de puternică și cum a reușit să treacă peste toate obstacolele pe care viața i le-a pus, până acum, în cale, artista a dezvăluit că lucrul acesta este ceva pe care ea însăși și l-a „setat”, acela de a fi puternic mereu, deoarece nu ai altă opțiune.

„Cred că e pur și simplu de mindset-ul fiecăruia și de cum te setezi tu.”, a mai spus artista.

Anda Adam, alături de soțul său și fiica lor

Anda Adam, mesaj subtil pentru soțul ei Sorin?

Mesajele subtile nu s-au încheiat aici. Când a venit vorba despre bărbații din viața ei, Anda Adam a mărturisit că dintotdeauna a avut dificultăți în relațiile cu domnii, deoarece aceștia erau intimidați de personalitatea ei puternică încă dinainte să o curteze. De asemenea, cântăreața a mărturisit că și-ar fi dorit, acum ceva ani, să aibă mai mulți copii, însă nu ar fi găsit persoana potrivită pentru acest lucru:

„Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii.

„Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică”, a completat Anda Adam.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe