O mai ții minte pe Maria Marinescu? Fosta iubită a lui Cristi Chivu are planuri casnice de Crăciun

Beatrice Dumitru 24.12.2022, 14:15
O mai ții minte pe Maria Marinescu? Fosta iubită a lui Cristi Chivu are planuri casnice de Crăciun

Maria Marinescu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, este căsătorită acum cu președintele Federației Române de Rugby și au împreună un băiețel. Cei doi au vorbit despre sărbătorile de iarnă și despre plsnurile pe care le au pentru aceste zile speciale, mai ales când vine vorba despre prepararea bucatelor pentru masa de Crăciun.

Ce planuri are Maria Marinescu de Crăciun

Marina Marinescu (43 ani) s-a căsătorit cu Alin Petrache în anul 2007, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al designerului, în timp ce soțul său se află la a doua căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel, dar mai au și alți copii din relațiile anterioare, Alin Petrache, trei fiice, iar Maria Marinescu, un fiu.

Prezențe rare la evenimentele mondene, Maria Marinescu și Alin Petrache și-au făcut apariția, luna aceasta, la gala Luxury și au vorbit despre planurilor pentru sărbători. Ei vor petrece Crăciunul acasă, iar Revelionul undeva în bucurești. Când a venit vorba despre masa tradițională de Crăciuni, Maria Marinescu a spus că nici ea și nici soțul său nu se pricep la gătit și altcineva se va ocupa de preparea bucatelor.

O mai ții minte pe Maria Marinescu? Fosta iubită a lui Cristi Chivu are planuri casnice de Crăciun
Maria Marinescu este căsătorită cu Alin Petrache.

 

Comandăm, ce mai luăm de la prieteni, ce mai face doamna care ne ajută în casă, deci găsim noi. Alin nu mănâncă carne. El mănâncă omletă și cartofi prăjiți de Crăciun. Eu mănânc sarmale, îmi plac, dar găsesc eu câteva sarmale acolo, undeva, prefer să mă duc într-o vizită decât să chem lumea la noi”,  a spus Maria Marinescu într-un interviu pentru Playtech Știri.

Maria Marinescu a fost logodită cu Cristi Chivu și căsătorită de două ori

Dacă acum iubește și este iubită și are un mariaj fericit alături de Alin Petrache, Maria Marinescu a căutat mult timp pentru a-și găsi sufletul pereche. În vara anului 2004, creatoarea de modă l-a cunoscut pe fostul fotbalist Cristi Chivu, cu care s-a și logodit la sfârşitul aceluiaşi an. Fotbalistul îi dăruise un frumos inel cu diamant și păreau a fi un cuplu perfect, însă după aproape doi ani de relație s-au despărțit.

Contactat telefonic la momentul rspectiv, Cristi Chivu, pe atunci jucător în Italia la AS Roma, confirma ruptura de Maria Marinescu subliniind că „amândoi am făcut greşeli”. Relaţia lor începuse după ce Cristi Chivu se despărţise de Andreea Raicu, iar Maria, încheiase o poveste de dragoste cu Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile.

La un an după despărțirea de Cristi Chivu, frumoasa Maria Marinescu se căsătorea, în 2007, cu fiul lui Ion Țiriac, dar căsnicia a durat doar trei luni, iar disignerul a spunea despre acest mariaj că „a fost o glumă”.

În martie 2009, Maria Marinescu şi Frank Colin, unul dintre cei mai cunoscuţi bodyguarzi din Saint Tropez, au făcut cununia civilă, iar în iulie s-au căsătorit religios în Franţa. Șase ani ma tărziu căsnicia lor se destrăma, bărbatul fiind încarcerat în Hexagon pentru trafic de droguri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...