O mai ții minte pe Anamaria, fata care cânta ”Ochii tăi”? Cu ce se ocupă acum

Iancu Andreea / 17.08.2020, 16:03
O mai ții minte pe Anamaria, fata care cânta ”Ochii tăi”? Cu ce se ocupă acum

Anamaria Georgescu lansa în urmă cu ceva ani o piesă ce a rămas și astăzi în sufletul fanilor muzicii. Melodia “Ochi tăi” o consacra pe artistă în 2001. Totuși, de atunci și până acum, Anamaria a trecut prin multe schimbări. Ea a renunțat la muzică, dar a ales să se ocupe tot de zona artistică.

Ce face acum Anamaria, interpreta melodiei ”Ochii tăi”

Avea 14 ani atunci când câștiga trofeul Festivalului de la Mamaia. Balada “Ochii tăi” impresiona publicul la fel de mult precum vocea artistei. Anamaria devenea astfel celebră, făcând cunoscut aceste refren. Totuși, cântăreața s-a schimbat foarte mult de atunci. De la copila inocentă, cu voce angelică, Anamaria s-a transformat într-o femeie în toată firea.

În urmă cu mai bine de un an, Anamaria devenea soția lui Norbert Vig, patronul unui cunoscut bistro din București. Cei doi s-au logodit în Franța, în 2018, pentru ca mai apoi să își unească destinele la Cluj Napoca. Deși muzica este prima ei dragoste, Anamaria a decis să se axeze pe actorie. Totuși, ea lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului în cadrul afacerilor de familie.

Anamaria este o mămică împlinită foto - Facebook
Anamaria este o mămică împlinită
foto – Facebook

Artista este o mămică fericită

Pentru a întregi complet imaginea unei familii fericite, frumoasa Anamaria a devenit și mamă. Aceasta a adus pe lume o fetiță superbă. Astfel, la 33 de ani, artista se bucură de tot ce este mai frumos în viață, o carieră de succes și o familie cu care împărtășește iubirea.

“Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI