O importantă vedetă de la PRO TV părăseşte postul? S-a aflat cu cine ar urma să semneze. Surpriză mare

Nicu Stan 04.03.2021, 11:35

O importantă vedetă de la PRO TV părăseşte postul? S-a aflat cu cine ar urma să semneze. Surpriza mare, dezvăluită în rândurile de mai jos.

Surpriză mare în piața media. O vedetă PRO TV vrea să treacă la un post concurent. Despre cine este vorba

O mare vedetă de la PRO TV ar fi pe picior de plecare de la postul din Pache Protopopescu, scrie fanatik.ro. S-a aflat și cu ce altă televiziune ar urma să semneze. Este surpriză mare în media.

Cabral Ibacka ar fi fost ofertat de televiziunea Prima TV, asta după ce postul tv i-a atras în ograda sa pe Andreea Berecleanu, Cristi Brancu, Bebe Cotimanis, dar și pe Mircea Dinescu. În prezent, se pare că vedeta Pro TV se află în discuții cu oficialii Prima TV. De asemenea, se vehiculează că oferta ar fi una de nerefuzat pentru orice prezentator TV.

Mai multe vedete PRO TV, curtate de televiziunea concurentă

Prima TV se află în discuții cu mai mulți oameni de la Pro TV. Printre aceștia se află și Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii Ce spun românii, care a fost contactat cu o ofertă financiară greu de refuzat.

Despre Cabral Ibacka se știe că a mai colaborat cu postul Prima TV între anii 1999-2000, când a prezentat mai multe emisiuni, printre care Impact, Banc Show și Vara fără limite.

Unele dintre vedetele plecate de la PRO TV au acuzat că li s-a luat din bani

De asemenea, Prima TV, în ultimul timp, a reușit să semneze și să atragă de partea ei nume importante din televiziune cu ajutorul unor oferte financiare importante. De altfel, actorul Bebe Cotimanis a recunoscut chiar public că ruptura de PRO TV s-a produs din cauza contractului ”subțire” la care acesta ajunsese.

Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, dezvăluia Bebe Cotimanis la scurt timp după ce a semnat cu Prima TV.

Ce a mai muncit la viața lui Cabral Ibacka

Cabral Ibacka este, în prezent, una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră, însă, în tinerețea lui, carismaticul prezentator de acum a muncit din greu pentru banii de buzunar. De asemenea, el a recunoscut că nu s-a dat în lături de la joburi rușinoase.

Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a povestit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

Urmăriți Impact.ro și pe