O femeie din București a făcut o comandă prin Glovo, iar curierul i-a lăsat mâncarea la ușă. Pentru tânără a urmat sperietura vieții. Ce spune compania

Andreea Bisinicu 14.01.2021, 14:58
O femeie din București a făcut o comandă prin Glovo, iar curierul i-a lăsat mâncarea la ușă. Pentru tânără a urmat sperietura vieții. Ce spune compania

O femeie din București a fost hărțuită de un curier de la Glovo. Ce s-a întâmplat după ce curierul i-a lăsat mâncarea la ușă. Pentru tânără a urmat sperietura vieții. Ce spune compania despre episodul neplăcut pe care l-a trăit tânăra în Capitală. Ce a pățit femeia cu bărbatul care a hărțuit-o fără niciun pic de remușcări. Cum s-a terminat totul și ce a pățit agresorul.

O femeie din București a fost hărțuită de un curier de la Glovo

Da, se întâmplă în România anului 2021. În ultimul an, mai ales, românii au trebuit să comande mai multă mâncare online sau prin intermediul aplicațiilor care furnizează preparate la pachet, din cauza pandemiei de coronavirus, dat fiind faptul că cele mai multe dintre restaurante s-au închis. O femeie din București a trecut prin spaima vieții sale, în urmă cu câteva zile. A comandat mâncare prin Glovo. După ce curierul i-a lăsat comanda la ușă, pentru tânăra din Capitală a urmat o sperietură de milioane. Se pare că bărbatul care i-a adus comanda s-a întos la ușa ei și a început să bată în mod excesiv, invitând-o agresiv la o cafea.

Totul s-a petrecut luni, 11 ianuarie, în jurul orei 22.00. Femeia a comandat mâncare de pe contul unui prieten de-al său. Curierul a sunat-o pentru a cere indicații, deoarece nu găsea adresa. Într-un final, bărbatul a livrat comanda în siguranță și a lăsat pachetul în fața ușii femeii. După ce a plecat, tânăra a spus că bărbatul s-a întors în fața ușii apartamentului și s-a autoinvitat la o cafea, pentru a se cunoaște cu tânăra clientă.

„Peste un minut, am fost apelată din nou de livrator. Ușa grilajului care împrejmuiește blocul meu se blochează și poate fi deschisă din interior prin apăsarea unui buton pe care nu-l vede toată lumea. Am răspuns, am spus direct poezia, fiindcă mă grăbeam la treabă, și am închis. Ei bine, nu despre asta era vorba. Mi-a dat întâi primul mesaj și am rămas mască. Nu mi s-a mai întâmplat în viața mea să se dea curierii la mine, nici nu m-aș fi gândit vreodată că l-ar duce mintea pe vreunul s-o facă, mai ales la modul ăsta. Mesajul pe care l-a primit de la curier suna așa: „Sunt băiatul care ți-a adus mâncarea, mă primești la tine să bem o cafea?”, a povestit tânăra pe contul său de Facebook.

Ce mesaje i-a trimis curierul femeii pe care a incercat sa o hartuiasca
Ce mesaje i-a trimis curierul femeii pe care a incercat sa o hartuiasca

Ce măsuri au luat cei de la Glovo în cazul curierului hărțuitor

Bărbatul a devenit ironic și a folosit un ton pasiv-agresiv, când i-a trimis un mesaj licențios prin telefon. Pentru că nu a acceptat refuzul, curierul a insistat și a revenit în fața ușii, la care a început, din nou, să bată. Tânăra a mărturisit că a verificat lacătul, din instinct, să se asigure că ușa de la apartament era încuiată.

„Și dacă mă așteaptă prin scară? Un om normal n-ar face asta, așa-i? Ei bine, un om normal nici nu s-ar autoinvita în casa unui client pentru sex, după ce l-a văzut în cadrul ușii trei secunde, în timpul unei tranzacții profesionale. Un om normal n-ar bate într-o ușa necunoscută atâta timp. Și dacă lăsam, din greșeală, ușa descuiată?”, a scris tânăra, potrivit celor de la libertatea.ro.

După ce a contactat pe cei de la compania Glovo și le-a povestit ce s-a întâmplat, reprezentanții firmei și-au cerut scuze și au promis că vor lua măsuri în această situație neplăcută. Femeia a fost sfătuită să meargă la poliție să depună o plângere împotriva curierului care a hărțuit-o. În ceea ce-l privește pe curierul insistent, compania de livrări i-a blocat contul pe aplicație pe o perioadă nedeterminată.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe