O cunoscută prezentatoare din România pleacă de la un post celebru. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă

Ioana Bucur, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 15:09
O cunoscută prezentatoare din România pleacă de la un post celebru. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă

Schimbare importantă pe micile ecrane. O cunoscută prezentatoare din România a anunțat că pleacă de la unul dintre cele mai mari posturi TV. Vedeta a explicat de ce a decis să își părăsească echipa.

De ce a decis prezentatoarea să plece de la postul TV care i-a adus celebritatea

După aproape 11 ani în care nu a lipsit de la serviciu mai mult de 10 zile, a venit momentul schimbării. Jurnalista și prezentatoarea TV Cristina Herea a anunțat că n-o să mai apară la România TV.

Nu este o despărțire definitivă. Jurnalista, care urmează să devină mamă, a explicat că, din pricina problemelor de sănătate, este nevoită să ia o pauză, pentru a nu risca apariția unor complicații la sarcină.

„Au fost 11 ani fără să simt nevoia unei pauze mai mari de zece zile. Însă astăzi, micile probleme de sănătate mă obligă să rămân acasă pentru a o aștepta pe bebelușa mea. Merg să îmi aștept bebelușa sănătoasă acasă, iar apoi mă reîntorc la acești oameni minunați de la România TV.

Până atunci, mă alătur și eu vouă și-i privesc pe colegii mei de acasă. O să-mi lipsească, în aceste luni, adrenalina știrilor, emoțiile informațiilor și voia bună din redacție, dar și de pe teren”, a spus prezentatoarea, potrivit Cancan.

La sfârșitul lunii noiembrie a acestui an, Cristina Herea va deveni mamă, pentru prima oară. Prezentatoarea România TV așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va pute ține fiica în brațe.

O cunoscută prezentatoare din România pleacă de la un post celebru
Cristina Herea

„Era „paria”, era aspectul negativ al presei”

Jurnalista își amintea, într-un interviu acordat în 2018, cu un an înainte să se căsătorească cu Mihai Benga, cum au fost începuturile ei în presă, mai ales în segmentul monden considerat atunci un „paria”:

„Am intrat în presă acum 12 ani când mondenul acaparase toată zona aceasta publică de presă, însă nu invadase şi zona politică sau socială. Presa modenă era „paria”, era aspectul negativ al presei iar, în general, oamenii încercau să se ferească de această zonă. Ei bine, astăzi este apanajul tuturor celor care vor să fie vizibili, fie ei chiar şi într-un domeniu extrem de serios precum politica.

Acum zece ani presa mondenă nu era echivalentul acestei efemerităţi în care erau foarte mulţi mondeni. Erau mai mulţi artişti, acum este populată de foarte mulţi mondeni. Există şi această sete nebună într-o societate subjugată de probleme ca oamenii să se regăsească în problemele celor pe care-i văd la televizor”, declarat Cristina Herea în 2018, potrivit DC News.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...