O cântăreață celebră din România e supărată pentru că nu apare la TV. Cum se autopropune (Exclusiv)

Ana Anitoiu 11.08.2022, 09:57

O cântăreață celebră din România e supărată pentru că nu apare la TV. Vedeta s-a autopropus pentru a fi prezentă în fața publicului, pe micile ecrane. Ea a dezvăluit că are studii într-un domeniu în care nu își dorește să activeze.

Cum s-a autopropus cântăreața să apară la TV

În ciuda faptului că este obișnuită să se numere printre invitații emisiunilor TV, în ultimul an, cântăreața a aflat cum este să fie în rolul de gazdă. Alexandra Ungureanu are o emisiune pe canalul de YouTube Exclusive al televiziunii Kanal D, ce se numește „Duet cu Alexandra”.

Acolo, Alexandra Ungureanu invită colegi de breaslă, cântă cu ei și le pune întrebări. Vedeta a explicat că nu este vorba despre un podcast, ci despre o emisiune online filmată într-un spațiu ce seamănă cu o sufragerie.

„Acolo invit colegi de breaslă cu care cânt acustic din repertoriul lor sau ce le place lor și stăm la povești despre inspirație, despre viețile lor personale. De multe ori se creează o stare foarte intimă și oamenii se deschid și îmi spun chiar chestii în premieră, lucruri pe care nu le-am mai auzit.

Și uite așa ajung să-mi cunosc colegi de breaslă pe care, teoretic îi știu de vreo 20 de ani, dar mai aflu și chestii noi. E foarte interesant, îmi place extraordinar de mult.

Până să vină propunerea, nu mă gândeam neapărat că o să fiu gazdă a unei emisiuni, dar îmi place și aș vrea să merg mai departe în zona asta, dacă ar fi, la un moment dat, să fie și un format de televiziune”, a povestit Alexandra Ungureanu, pentru redacția Playtech-Impact, subliniind că are deja experiență.

O cantareata celebra din Romania e suparata pentru ca nu apare la TV
Alexandra Ungureanu

În ce domeniu nu vrea să activeze vedeta, deși are studii

Cântăreața Alexandra Ungureanu a mai povestit că a urmat cursuri în design interior, dar nu a fost încântată, spunând că a primit informații prea tehnice. Vedeta a explicat că ea și-a dorit să învețe mai mult despre istoria artei în acest domeniu, despre textură, forme și culori.

Însă, Alexandra Ungureanu a învățat cum să ridice machete 3D. Cântăreața a spus că este cert că nu va profesa niciodată într-un astfel de domeniu, dar nu regretă că a făcut acele cursuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...