Numele ales de mamă pentru bebelușul ei a atras un val de critici din partea familiei. „Este cel mai prost din istoria omenirii”

Badea Violeta 01.06.2023, 22:05
Numele ales de mamă pentru bebelușul ei a atras un val de critici din partea familiei. „Este cel mai prost din istoria omenirii”

O viitoare mămică este convinsă că a găsit numele ideal pentru bebelușul ei. Nu de aceeași părere, însă, este și familia ei. O verișoară a femeii a sărit să îi atragă atenția. Ea spune că acest nume îl va afecta pe copil în viitor. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Ce nume a ales o mamă pentru viitorul bebeluș. Toată familia a rămas uimită și a criticat-o

O femeie a povestit în mediul online cum a încercat să-și convingă verișoara să renunțe la numele de bebeluș preferat pentru a-l salva pe copil de o viață de agresiune.

Alegerea unui nume pentru viitorul copil nu este deloc o treabă ușoară. Este destul de complicat și, de multe ori, poate crea tensiuni în familie. Mulți părinți își fac liste și vor să îl aleagă pe cel mai potrivit pentru bebelușul lor.

Însă, întotdeauna apar discuții. Așa s-a întâmplat și în familia unei femei. De curând, ea și-a împărtășit povestea cu prietenii virtuali. „Verișoara mea urmează să aibă o fetiță în iulie.

Pe parcursul întregii ei sarcini, ea a lăsat indicii despre numele pe care l-a ales. Spunea că cei mizi aduc speranță, astfel că ne gândisem că să o numească Hope”, a povestit femeia.

Citește și Vedeta din România care s-a botezat în apele Iordanului. Abia acum a recunoscut: „În numele lui Isus”!

Ce nume a ales o mama pentru copilul ei
Ce nume a ales o mama pentru copilul ei

Ce nume a ales, de fapt, viitoarea mămică

În continuare, femeia le-a mărturisit internauților că verișoara sa s-a gândit să-și numească copilul Light Bringer, cu Brings drept poreclă. „Am crezut că glumește, dar nu era așa. Am decis să intru prin chat video cu verișoara mea și să o întreb politicos dacă nu vrea să schimbe numele”, a dezvăluit femeia.

„I-am oferit câteva alternative și ea nu s-a clintit. I-am spus că numele Lucifer înseamnă Aducător de Lumină. Nu i-a păsat. Am aflat că ea avea inițial alte nume alese.

Aceste nume sunt puțin mai bune decât Light Bringer. A avut Andromeda, Cassiopeia și Starr, pentru a reminti câteva. Am întrebat-o de ce nu-i plac acele nume și a dat doar din umeri”, a mai povestit verișoara gravidei.

În cele din urmă, viitoarea mamă s-a supărat pe verișoara sa, gravida ajungând la concluzia că aceasta este geloasă pe bebelușul încă nenăscut.

Totuși, internauții i-au dat dreptate femeii. „Este un nume groaznic și copilul va fi hărțuit fără milă la școală. Este un nume groaznic, stupid”, a scris un utilizator.

Citește și Ce semnificație aparte are numele ales de Theo Rose pentru copilul ei. Vedeta poate naște oricând!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...