Nu ai mai văzut-o niciodată așa pe Carmen Iohannis. Rochia curajoasă pe care a purtat-o soția lui Klaus Iohannis FOTO

Stan Filon 03.08.2023, 11:34

Carmen Iohannis este o prezență discretă și a dorit mereu să rămână așa. Cu toate acestea, apare la brațul partenerului său de viață, președintele Klaus Iohannis, atunci când situația o cere. L-a însoțit pe președintele României în vizitele oficiale și de fiecare dată a arătat impecabil.

Nu ai mai văzut-o niciodată așa pe Carmen Iohannis

Carmen Iohannis se află sub lumina reflectoarelor încă din anul 2014, când partenerul său de viață a devenit președintele României. Cu toate acestea, nu a dorit deloc să renunțe la viața ei și nici la meseria pe care o iubește. Este profesoară de limba engleză și a continuat să își facă meseria, chiar dacă a devenit prima Doamnă a României.

Elevii săi o adoră și este unul dintre cei mai apreciați profesori ai liceului din Sibiu unde predă. Carmen Iohannis și-a creat deja un stil vestimentar și a născut mai mereu controverse deoarece a adoptat în mai multe rânduri rochii ceva mai scurte decât ar cere-o eticheta.

Nu ai mai vazut-o niciodata asa pe Carmen Iohannis
Nu ai mai vazut-o niciodata asa pe Carmen Iohannis

Face mult sport

Soția lui Klaus Iohannis iubește fustele scurte, mai ales că are și ce arăta. Carmen Iohannis are 62 de ani, însă se menține într-o formă excelentă. Face mult sport și este mereu activă, iar asta se vede cu ochiul liber, având un tonus și o siluetă de invidiat.

De când a devenit însă prima Doamnă a României, a trebuit să renunțe la fustele scurte. Ultima dată când a fost văzută purtând o astfel de vestimentație a fost chiar în noaptea alegerilor din anul 2014, când Klaus Iohannis a ieșt victorios. Atunci a ales să poarte o rochiță fucsia destul de scurtă. A radiat în acea seară și s-a bucurat alături de partenerul său de viață.

Dată de gol de propriul stilist

Despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis a vorbit chiar designerul Eli Lăslean, care colaborează cu soția președintelui încă din 2015. Ea a oferit detalii, de asemenea, despre personalitatea soției lui Klaus Iohannis.

”E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante. La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice pe care noi le-am făcut”, a spus creatoarea de modă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...