Novak Djokovic, întrebat din nou dacă are de gând să se vaccineze. „Vreau să-mi continui cariera”

Sorin Barbu 18.02.2022, 12:41

Novak Djokovic nu a dezvăluit încă tot ce s-a întâmplat în Australia, unde nu a fost lăsat să participe la turneul pe care l-a câștigat de nouă ori și a fost expulzat. Oricât de tare au încercat jurnaliștii să afle informații nu au primit decât răspunsuri pe care le știau. Așa s-a întâmplat și la interviul acordat unei televiziuni din Serbia. Jucătorul a spus că abia așteaptă să se întoarcă pe terenul de tenis.

Novak Djokovic, interviu în presa din Serbia

Novak Djokovic a acordat primul interviu în Serbia, după scandalul de la Australian Open. Mai vorbise doar cu cei de la BBC într-un interviu în care a afirmat din nou că nu are de gând să se vaccineze, decizie care l-a șocat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

Djokovic este de neclintit în decizia lui și a dezvăluit că nu are de gând să se vaccineze, împotriva virusului COVID, chiar dacă acest lucru i-ar închide porțile și la alte turnee de tenis, așa cum s-a întâmplat în Australia.

„Acest lucru va depinde de ţările unde vor avea loc turneele, dar eu voi fi pregătit şi vreau să-mi continui cariera. Am mintea deschisă şi totul este posibil în viaţă. Vom vedea cum evoluează situaţia, dar în acest moment am decis să nu fac vaccinul.

În calitate de profesionist al sportului, eu verific de trei ori ce intră în organismul meu şi efectul. Dacă ceva se schimbă cu un semi-procent, eu simt”, a declarat jucătorul sârb.

Novak Djokovic, moment amuzant legat de fiul său

Novak Djokovic nu a putut să participe la Australian Open și a ratat șansa de a câștiga turneul de Grand Slam cu numărul 21 din carieră. Finala turneului s-a disputat între Rafael Nadal și Daniil Medvedev.

Soția lui a fost fanul sportivului din Rusia, în vreme ce fiul său, Stefan, l-a susținut pe jucătorul spaniol. În interviul acordat BBC, acum câteva zile, a fost întrebat cu cine ar ține fiul său în cazul unui meci cu Nadal

„Dacă tu ai juca împotriva lui Nadal, Stefan te-ar susține pe tine, nu?”, a întrebat reporterul BBC.
„Da! Adică, așa sper! Da, da!”, a răspus, râzând, Novak Djokovic.
„Ar fi ciudat să fie altfel”, i-a transmis, reporterul, amuzat.
„M-a și întrebat, acum câteva zile, când îl puneam la somn, care e următorul turneu la care vom participa eu şi Rafa.

I-am spus că sper că asta se va întâmpla cât mai curând şi l-am întrebat de ce. Mi-a răspuns că i-ar plăcea foarte mult să facă o poză alături de Rafa. Sunt sigur că se va rezolva”, a mai afirmat „Nole”.

Djokovic a dezvăluit că își dorește foarte tare să meargă și să joace în culorile Serbiei la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 2024.

Urmăriți Impact.ro și pe