Norocul care a dat peste prezentatorul de la Survivor România. Ce a făcut iubita lui Dan Pavel

Anca Manolica 01.09.2022, 20:17

Dan Pavel, gazda reality-show-ului Survivor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut, chiar de ziua de naștere a vedetei Pro TV, dar mare parte din începutul relației celor doi a stat sub semnul distanței. Domnul Dan era plecat tocmai în Republica Dominicană, acolo unde filma pentru emisiunea Survivor România. Iată ce sacrificii a făcut iubita lui, în tot acest timp.

Daniel Pavel iubește din nou

De mai bine de jumătate de an, Daniel Pavel trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Ana Maria Pop. Prezentatorul de la PRO TV a început această nouă relație la scurt timp de la despărțirea de Marina, femeia cu care se logodise. În anul 2021, cei doi au fost la un pas de a se căsători, dar au decis de comun acord să rupă logodna, după 7 ani de relație.

Toamna trecută, chiar de ziua lui, Domnul Dan a cunoscut-o pe Ana Maria la o petrecere mondenă, iar întâlnirea s-a dovedit a fi de bun augur pentru amândoi. Din păcate, însă, cei doi nu au apucat să se bucure prea mult unul de celălalt, pentru că vedeta de la Pro TV a trebuit să plece la filmări, în Republica Dominicană.

„Au trecut lunile, de la o prietenie frumoasă am migrat spre o iubire cu Ana Maria și în momentul acesta construim etapizat, pe măsura maturității cred eu pe care o avem amândoi, măcar unul din noi: ea. În septembrie, de ziua mea, pe 8 septembrie, ne-am văzut prima dată, acum un an, la un eveniment.”, a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop
Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Ana Maria l-a vizitat de două ori în Dominicană

După seara în care s-au cunoscut, Dan și Ana Maria au fost nevoiți să facă naveta, având în vedere că ea locuia în București și el în capitala Austriei. Iar, în luna ianuarie a acestui an, Daniel a plecat în Republica Dominicană pentru aproximativ 6 luni, acolo unde s-au desfășurat filmările pentru Survivor România. Prezentatorul TV a povestit pentru sursa citată cum au reușit să se descurce, departe fiind unul de altul.

„Relația a trecut testul timpului, timpul e și piatră de temelie și piatră de încercare. A rezistat foarte bine. Ana Maria a venit de două ori în Republica Dominicană. A făcut un efort colosal, că totuși sunt 16 ore de zbor, plus logistic, a venit, a fost bine”, a mai declarat carismaticul om de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...