Noi dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, la FCSB. „Jucătorii schimbă antrenorul”

Marian Cărăvan 21.07.2020, 16:57

Din pretendentă la titlu, FCSB a ajuns o echipă unde rezultatele întârzie să apară, din cauza frământărilor interne. Problemele sunt însă mai grave decât se credea. Lipsa de continuitate pe banca tehnică și imixtiunea patronului în activitatea echipei au îndepărtat echipa roș-albastră de obiectivul fixat, iar singura salvare este câștigarea Cupei României.

Ce se întâmplă, de fapt, la FCSB. Dezvăluiri făcute de un jucător emblematic

Problemele cu care se confruntă FCSB în acest sezon și nu numai, au fost dezbătute de unul dintre fotbaliștii emblematici ai României. Unul care a trecut la un moment dat și pe la echipa patronată de Gigi Becali, pe când evolua sub denumirea clasică, Steaua. Dorinel Munteanu, recordmenul de selecții la echipa națională, e de părere că jucătorii roș-albaștri sunt principalii vinovați pentru sezonul ratat, „Munti” e tranșant și spune că jucătorii se cred mai presus de antrenor și impun schimbarea antrenorilor atunci când nu le convine ceva.

„La Steaua (n.r. – FCSB) sunt jucători care în momentul de faţă, după tot ce se scrie în jurul lor, cred că sunt mai presus decât antrenorul. Indiferent cine vine! Poate doar să fi venit un Lucescu sau un Olăroiu care să-i strunească…

Dar, după ce citesc în presă şi după feeling-ul meu, mulţi jucători se cred peste antrenor. Schimbă antrenorii! Au discursul după jocuri, deşi ei joacă în teren, şi în discursul după joc nu au nicio vină. Deşi, nu pot să înţeleg, o repriză să joci foarte bine, şi o repriză nu joci bine şi te egalează adversarul şi de vină este antrenorul”, a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Noi dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, la FCSB. „Jucătorii schimbă antrenorul” Sursa foto: Facebook FCSB
Noi dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, la FCSB. „Jucătorii schimbă antrenorul” Sursa foto: Facebook FCSB

Supărat că a fost criticat, Dennis Man l-a pârât pe Vintilă la Becali

Declarațiile lui Dorinel Munteanu vin să confirme cumva un episod petrecut la FCSB, în mandatul lui Bogdan Vintilă. Acesta obișnuia să țină niște ședințe de analizare a meciurilor, cu date monitorizate de firme specializate și cu impresii proprii. Numai că totul s-a terminat când antrenorul i-a reproșat ceva atacantului. Deranjat de critici, Man a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi Becali și i-a povestit toată tărășenia. Patronul FCSB a comandat încheierea analizelor: „Dacă se supără Man, nu mai faceți ședințe!”, a spus Becali, conform unor surse GSP.

„Un antrenor poate să aducă o schimbare la o echipă, mentală, dacă are la cine să aducă!”, a mai spus Dorinel Munteanu.

FCSB a avut patru antrenori în sezonul 2019-2020: Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă, acesta din urmă fiind înlocuit zilele trecute cu Toni Petrea. FCSB e pe locul 5 în play-off, iar pentru a prinde un loc de cupă europeană în sezonul viitor trebuie să câștige pe 22 iulie Cupa României.

 

Urmăriți Impact.ro și pe