Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Veștile sunt extrem de proaste. Un renumit chirurg a spus tot adevărul

Ana Anitoiu 22.09.2020, 09:06
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Veștile sunt extrem de proaste. Un renumit chirurg a spus tot adevărul

Au ieșit la iveală noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un renumit chirurg a vorbit despre multiplul campion din Formula 1.

Vești proaste, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

După aproximativ o săptămână de când Jean Todt a spus că i-a făcut o vizită lui Michael Schumacher, un chirurg renumit din Elveția, Erich Riederer, a făcut dezvăluiri cumplite.

Medicul Erich Riederer, din Zurich, a spus că fostul pilot celebru de Formula 1 nu va mai fi niciodată omul care era înainte de teribilul său accident, pe care l-a suferit în timp ce schia.

„Michael Schumacher este într-o stare vegetativă. Respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred”, a spus chirurgul Erich Riederer, despre fostul pilot de Formula 1.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Veștile sunt extrem de proaste. Un renumit chirurg a spus tot adevărul

Ce a dezvăluit Jean Todt despre Michael Schumacher

La rândul lui, Jean Todt, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA), a făcut unele dezvăluiri despre Michael Schumacher, pe care a spus că l-a vizitat de curând.

„L-am văzut pe Michael. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape.

Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita”, a spus el despre multiplul campion din Formula 1, care a ajuns la vârsta de 51 de ani.

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, pe 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel. Fostul pilot de Formula 1 a fost transferat atunci la un spital din Grenoble, cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Schumacher, care a câștigat de șapte ori titlul mondial, a fost în comă până la data de 16 iunie 2014. Apoi, el a fost transferat, la 18 iunie 2014, la o unitate medicală de specialitate din Lausanne.

Ulterior, pe 9 septembrie 2014, Michael Schumacher a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. De atunci, au fost date puţine detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

El este căsătorit cu Corinna Schumacher din anul 1995. Ei au doi copii: Gina-Maria Schumacher, în vârstă de 23 de ani, și Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani, care calcă pe urmele tatălui său, concurând, momentan, în Formula 2.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...