Noi controverse ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa. Metoda prin care acesta obișnuia să își rotunjească averea e surprinzătoare

Anca Manolica 07.10.2022, 13:44
Noi controverse ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa. Metoda prin care acesta obișnuia să își rotunjească averea e surprinzătoare

Apar noi informații controversate despre Visarion Alexa. Fostul preot al bisericii Pogorârea Sfântului Duh din Militari, București, a fost acuzat de hărțuire sexuală în timpul spovedaniei, iar acum ies la iveală alte detalii uluitoare. Vecinele femeilor care îl acuză au decis să rupă tăcerea.

Noi controverse ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa

După mediatizarea primului caz de agresiune sexuală a preotului Visarion Alexa, tot mai multe femei au reclamat abuzuri care ar fi avut loc în ultimii ani. Dar situația fostului preot al bisericii Pogorârea Sfântului Duh din Militari pare să devină tot mai grea, întrucât ies la iveală noi informații controversate despre acesta.

Mai multe vecine ale parohului susțin că ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă în vârstă. Acesta ar fi plănuit să deschidă un studio muzical în respectiva locuință, lucru care nu a fost văzut cu ochi buni de către locatarii imobilului. În plus, ar fi avut mai multe bătrâne pe care le-ar fi îngrijit pentru ca după decesul acestora el să rămână cu locuințele lor.

Preotul Visarion Alexa
Preotul Visarion Alexa

Slujitorul Domnului ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă

Potrivit declarațiilor unei vecine, se pare că Visarion Alexa ar moștenit un apartament de la o enoriașă, care a decedat în urmă cu câțiva ani. El nu ar fi locuit în respectivul imobil, dar intenționa să deschidă un studio muzical pentru fiica sa.

„Voia să deschidă în apartament studio muzical fata. Apartamentul a fost al unei doamne care a decedat în urmă cu vreo patru sau cinci ani. I-a lăsat apartamentul moștenire. Nu a locuit acolo părintele. Numai a zugrăvit, a făcut curățenie”, a spus una dintre vecine, conform spynews.ro.

De asemenea, o altă persoană care locuiește în incinta aceluiași imobil susține că slujitorul Domnului și-ar fi luat angajamentul să aibă grijă de femeile mai în vârstă, primind, la schimb, „spațiul pe care îl au”. Conform declarațiilor acesteia, se pare că preotul Alexa ar fi fost văzut în timp ce mergea cu enoriașele la medic.

„Știu că are de-a face cu femei și mai tinere, și mai bătrâne. Pe cele bătrâne le îngrijește și pe cele tinere … Pe cele în vârstă, veneau la spovedanie și nu au pe nimeni, și își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au la finalul vieții. E într-un bloc o doamnă care vine mereu la dânsa soacra, le trimite în pelerinaje, are grijă de ele. Are mai multe bătrâne de care are grijă. L-am văzut venind, ducându-le la doctor, cu mașina circula pe aici prin zonă”, a spus persoana în cauză.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...