Nikita de la Romană a vrut să-și pună capăt zilelor. Familia a dus-o la disperare: „Am băut clor ca să mor”

Badea Violeta 13.06.2023, 16:37

De mai bine de un deceniu Nikita de la Romană sau Mihaela Ispas, pe numele ei adevărat, a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Spania. Ea a devenit cunoscută în special datorită aparițiilor dese la OTV, acolo unde se implica în diverse scandaluri. De curând, însă, blondina a fost invitată în emisiunea „În oglindă”, realizată și prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D2. Acolo, Nikita a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare. Iată de ce a vrut să-și pună capăt zilelor!

Marea dramă a Nikitei de la Romană. De ce a vrut să se sinucidă

Pe data de 29 mai, Nikita de la Romană a pășit în platoul emisiunii „În oglindă” și a făcut câteva dezvăluiri incredibile. Fosta vedetă de la OTV și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță și a vorbit despre cele mai sensibile subiecte din viața sa.

Mihaela Ispas a povestit că a trecut prin chinuri groaznice în copilărie și, la un moment dat, chiar a încercat să se sinucidă. Încă de la o vârstă fragedă, Nikita de la Romană a fost adoptată, însă acei oameni au tratat-o într-un mod dispreţuitor, conform spuselor sale. „Pentru mine nu există prima familie.

Eram tunsă la zero, dinții sparți din față, bătută din cap până în picioare cu furtunul de la mașina de spălat. Furtunul zimțat era pentru mine, la vârsta de 13 ani am dispărut”.

Citește și Nikita de la Romană, în stradă pentru frații Tate. A scandat la Tribunal să fie liberi: ”Sunt nevinovați, îi cunosc foarte bine”!

Nikita de la Romana
Nikita de la Romana

„La 8 ani am vrut să îmi iau viața”

Cu lacrimi în ochi, Nikita de la Romană a povestit că părinții ei adoptivi au folosit-o doar ca să-i crească pe ceilalți copii ai familiei. Blondina își amintește bătăile crunte pe care le încasa, dar și modul în care era umilită.

„Motivul pentru care ai fost adoptată a fost ca să ai grijă de ceilalți copii?”, întreabă Mihai Ghiță.

„Da. Să am grijă, așa mi-a fost soarta, să fiu bătută, aruncată pe străzi și marginalizată din toate punctele de vedere”, răspunde Nikita de la Romană.

„La 8 ani am vrut să îmi iau viața. Erau la masă, toți mâncau, eu trebuia să strâng masa, efectiv slugă..eu nu aveam voie să mănânc la masă cu ei.

Îmi aduc aminte și acum, cum ei mâncau fripturi, iar mie îmi puneau o bucățică mică de pâine, o linguriță de sos, o bucățică de carne, parcă dădeai la un porumbel să mănânce.

Fiind singură, nefiind matură, am vrut să mor de două ori. Odată am băut clor de rufe, m-au bătut și m-am trezit la spital. Doctorii în jurul meu plângeau de mine, iar apoi am vrut să mă arunc înaintea la metrou”, adaugă fosta vedetă de la OTV.

Citește și Nikita a ajuns în spital din cauza fostului iubit: „Ziua în amiaza mare, m-a luat pe sus și a încercat să-mi arate ce mare și tare e el!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...