Nicole Cherry a născut. Prima imagine cu fetița și mesajul transmis

Badea Violeta 27.11.2021, 18:29

Nicole Cherry este în culmea fericirii. Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a născut în urmă cu doar câteva momente și a dat vestea cea mare pe contul său oficial de Instagram, acolo unde a publicat și prima imagine cu fetița ei. Iată ce mesaj a transmis proaspăta mămică!

Nicole Cherry a născut o fetiță

O nouă mămică în showbizul românesc! La doar 23 de ani, Nicole Cherry a devenit părinte pentru prima oară acum câteva momente, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Îndrăgita cântăreață nu s-a putut abține și a împărătșit cu fanii săi bucuria uriașă pe care o trăiește în aceste clipe. Artista s-a fotografiat în timp ce își ține în brațe bebelușul mult așteptat.

„A venit prințesa”, a scris Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Nicole Cherry a nascut
Nicole Cherry a nascut

Ce nume va purta fetița artistei

Deși abia a născut, Nicole Cherry știe deja cum o va chema pe fetița sa. Nicole Cherry a ales numele de Anastasia. În urmă cu câteva luni, cântăreața a declarat că acest nume i-a apărut în vis și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.

Nicole Cherry, despre începuturile relației sale cu Florin Popa

Nicole Cherry şi Florin trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani. Recent, cântăreața a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului ei, Florin Popa. Artista a povestit cum au ajuns să formeze un cuplu și ce i-a plăcut foarte mult la iubitul ei.

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...