Nici Claudiu Keșeru nu a scăpat! Fotbalistul român a primit vestea după ce a luat titlul în Bulgaria

Marian Cărăvan 06.08.2020, 13:49

Coleg de echipă la Ludogorets Razgrad cu Cosmin Moți și Dragoș Grigore, atacantul Claudiu Keșeru a primit o veste nu tocmai grozavă în această săptămână. Asta după ce a câștigat titlul și a jucat în urmă cu patru zile în Supercupa Bulgariei.

Vestea primită de Claudiu Keșeru. Anunțul oficial făcut de Ludogorets

Se pare că noul virus își face de cap pe unde apucă. În lumea sportului sunt deja numeroase cazuri de infectare, și vorbim aici de sportivi cunoscuți la nivel internațional. Nu a scăpat nici internaționalul român Claudiu Keșeru, atacantul campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a fost testat pozitiv cu noul virus, iar acum se află în izolare. Nu e singurul de la campioana ultimilor opt ani din Bulgaria: și mijlocașul braziliam Jorginho s-a pricopsit cu noul virus.

Starea de sănătate a celor doi fotbaliști este bună, ei fiind izolați la domiciliu, transmite campioana Bulgariei.

„Jucători au fost imediat izolați la domiciliu și se simt bine în acest moment.

După ce aceștia au fost testați pozitiv, s-a efectuat o retestare pentru toți angajații, iar rezultatele au fost negative. Nu există cazuri de COVID-19 la Ludogorets 2, echipă care va juca mâine în campionat.

Ludogorets ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor, angajaților și restricțională accesul în baza clubului. Clubul continuă să funcționeze normal, echipa pregătind primul meci din noul sezon, sâmbătă, contra lui Botev”, a transmis clubul din Razgrad.

Claudiu Keșeru a intrat pe teren în minutul 57 al meciului din Supercupa Bulgariei

Keșeru a jucat în Supercupa Bulgariei, acum patru zile

Internaționalul român a revenit într-un meci oficial duminică, la Supercupa Bulgariei, meci pierdut de Ludogorets cu 0-1 în fața celor de la Lokomotiv Plovdiv. Keșeru nu a fost însă titular, el intrând doar în repriza secundă, în minutul 57, în locul colegului de suferință, brazilianul Jorginho. Pentru Ludogorets s-au aflat în teren și ceilalți doi români: Dragoș Grigore a fost integralist, în timp ce Cosmin Moți a intrat în minuutl 69.

LUDOGORETS – LOKOMOTIV PLOVDIV 0-1

LUDOGORETS: Renan, Ikoko, Terziev, Grigore, Oliveira, Santana (69 – Moti), Tawatha, Bitton (69 – Dyakov), Jorginho (57 – Keseru), Tchibota (83 – Yankov), Anicet

LOKOMOTIV: Lukov, Masoero, Vitanov (15 – Malembana), Petrovic, Tomasevic, Salinas (93 – Tsvetanov), Almeida, Karageren, Umarbaev, Iliev, Aralica (79 – Minchev)

A marcat: Iliev (min. 89).

Claudiu Keșeru a reușit 18 goluri și cinci pase decisive în sezonul recent încheiat, la capătul căruia și-a trecut în cont un nou titlu de campion al Bulgariei. A fost al optulea consecutiv pentru Ludogorets.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe