Neymar a părăsit PSG. La ce echipă e „disperat” să ajungă

Beatrice Dumitru 21.06.2023, 23:18
Neymar a părăsit PSG. La ce echipă e „disperat” să ajungă

PSG s-a despărțit la finalul campionatul de Leo Messi, care a semnat cu Inter Miami, iar acum Neymar s-a decis să plece de la campioana Franței, după șase ani petrecuți pe Parc de Princes. Deși are multe oferte, starul brazilian ar fi intersat să joace la o singură echipă din Europa. Despre ce formație este vorba.

Unde vrea Neymar să joace

Neymar (31 de ani) și-a prelungit contractul cu PSG, până în 2025, în urmă cu doi ani, în vara lui 2021. Însă, acum, nu își mai dorește să continue la campioana din Hexagon și și-ar fi ales echipa la care vrea să evolueze din sezonul următor.

Publicația Goal, care citează coditianul catalan Sport, scrie că starul brazilian este interesat de o singură echipă, FC Barcelona. Deși este dorit de Manchester United, Chelsea sau Al-Hilal, Neymar este „disperat” să revină la gruparea blaugrana, pentru care a mai jucat între 2013 și 2017. Dar marea problemă care stă în calea acestui transfer este situația financiară dificilă a Barcelonei.

Neymar a părăsit PSG. La ce echipă e
Naymar joacă de șase ani la PSG.

Mutarea este una complicată. Xavi a anunțat deja că Neymar nu face parte din planurile sale pentru perioada de MERCATO. Situația financiară a clubului face ca un transfer să nu fie posibil acum, ci mai degrabă un împrumut. De asemenea, Neymar ar fi nevoit să accepte o reducere semnificativă a salariului, pentru a se întoarce în Catalonia”, scrie sursa citată.

Neymar, tată pentru a doua oară

În perioada în care a jucat la Barcelona, Neymar a reușit să înscrie 105 goluri în 168 de meciuri. 70 de milioane de euro este cota de piață a starului din Brazilia.

Dacă PSG nu mai este pe placul său, lui Neymar îi merge excelent în viața personală. Fotbalistul trăiește, de mai bine de doi ani, o poveste de dragoste cu Bruna Biancardi (28 de ani) și de curând a anunțat că va deveni tată pentru a două oară.

Neymar a postat pe Instagram o serie de fotografii în care este evidentă sarcina logodnicei sale. Mai mult, cuplul a dezvăluit că așteaptă un băiețel.

De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult! Fiule, te așteptăm”, a scris Bruna Biancardi.

Neymar mai are un fiu, Davi Lucca, în vârstă de 11 ani. Copilul a venit pe lume atunci când fotbalistul avea 19 ani, iar iubita sa, Carol Dantas, doar 17 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...