Nelu Tătaru, atac dur la PSD. “Cum am ajuns ciuma Europei?”. Ce acuzații dure face ministrul Sănătății

Rădulescu Valentin 22.07.2020, 15:49
Nelu Tătaru, atac dur la PSD. “Cum am ajuns ciuma Europei?”. Ce acuzații dure face ministrul Sănătății

Nelu Tătaru a lansat un atac dur la adresa PSD-ului, susținând că nu luptă deloc împotriva pandemiei și că nu respectă anumite reguli. De astfel, acesta a vorbit și despre situația dificilă din România.

Nelu Tătaru critică PSD

Ministrul Sănătății a declarat faptul că România a ajuns într-o situație foarte dificilă cu privire la numărul de cazuri confirmate. Așadar, acesta a amintit că am ajuns aici din cauza instigării pentru nerespectarea regulilor, iar de astfel, a amintit și expresia folosită într-o postare de către PSD, ”ciuma Europei”. Totul deoarece în urmă cu ceva timp, PSD a postat un mesaj în care susține că Guvernul nu a reușit să gestioneze pandemia așa cum trebuie.

„Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând niște reguli sau instigând să nu respectăm niște reguli”, a spus Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru, atac dur la PSD. “Cum am ajuns ciuma Europei?”. Ce acuzații dure face ministrul Sănătății
Sursă Foto: Guvernul României

Românii au ajuns să aibă din ce în ce mai multe restricții

Din cauza numărului mare de infecții cu noul tip de virus, cetățenii au început să primească restricții din ce în ce mai dure. Nelu Tătaru a vorbit despre această problemă, dar amintind și faptul că locurile la terapie intensivă nu vor mai fi de ajuns, iar atunci trebuie tras un semnal de alarmă.

În acest moment nu avem perspectiva unei stări de urgență, dar starea de alertă se va menține atâta timp cât vom reuși să gestionăm și vom vedea că mergem pe acea pantă descendentăNu m-aș gândi cam când ar putea veni o stare de urgență, m-aș gândi cum facem ca toți să ne respectăm partea noastră de treabăLa un moment poate ajungem la acea suprapopulare a terapiilor intensive care va însemna un semnal de alarmă”, a spus Nelu Tătaru, potrivit digi24.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI