Negociază sau nu Mirel Rădoi cu arabii care îl vor la echipă? Ce spune selecţionerul despre plecarea sa în Dubai

Cristian Cojocaru, Ioana Nicolae 20.04.2021, 21:32
Negociază sau nu Mirel Rădoi cu arabii care îl vor la echipă? Ce spune selecţionerul despre plecarea sa în Dubai

Pentru că meciurile naționalei au luat sfârșit, Mirel Rădoi a hotărât că are nevoie de o perioadă de relaxare. Acesta s-a hotărât să plece alături de familie dar și Cosmin Olăroiu cu care este vecin într-unul dintre cele mai luxoase cartiere din Emiratele Arabe Unite. Astfel, negociază oare Mirel Rădoi cu arabii?

Negociază Mirel Rădoi cu arabii?

Mirel Rădoi a hotărât să plece într-o scurtă vacanță în Dubai, pentru a se relaxa. La sfârșitul lunii trecute, România a debutat în preliminariile Campionatului Mondial. Aflat pe banca tehnică, Rădoi a reușit să se impună cu naționala în fața Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2, fiind însă înviși de către Germania cu 1-0 dar și de Armenia cu scorul de 3-2.

În luna iunie, urmează ca naționala să aibă două meciuri amicale cu Georgia și Anglia. Până la acel moment însă, Rădoi e plecat într-o scurtă vacanță în Dubai. Potrivit unor informații obținute de Playsport.ro, selecționerul a plecat împreună cu familia dar și alături de Cosmin Olăroiu pentru a se bucura de vremea caldă.

Emiratele reprezintă cea de-a doua casă a selecționerului. Mirel Rădoi a evoluat vreme de 6 ani în zona Golfului dintre care 4 ani în Emirate. Acesta a fost contractat atât de Al Ain cât și de Al Ahli. La cele două echipe, Cosmin Olăroiu a fost cel care l-a antrenat pe actualul selecționer.

Cei doi au devenit proprietari în timpul colaborării de la Al Ahli, ale unor proprietăți de lux, într-unul dintre cele mai impozante complexe imobiliare din întreaga lume. Complexul rezidenția Palm Jumeirah se află pe o insulă artificială care imită frunzele unui palmier. Acolo sunt construite printre cele mai luxoase hoteluri, de asemenea peste 1300 de vile și 20 de blocuri care conțin peste 2500 de apartamente.

Mirel Radoi a plecat in vacanta alaturi de familie si Cosmin Olaroiu
Mirel Radoi a plecat in vacanta alaturi de familie si Cosmin Olaroiu

Zvonurile apărute în presa din Arabia

Cosmin Olăroiu deține un imobil în luxosul complex, estimată la aproximativ 3 milioane de dolari. Vecinul său, Mirel Rădoi a hotărât pe vremea când evolua la Al Ahli să își achiziționeze un apartament de aproximativ 800.000 de dolari. Deși se știe că Mirel Rădoi este plecat în vacanță, în urmă cu câteva zile, presa din Arabia Saudită scria altceva.

Potrivit publicațiilor, Mirel Rădoi s-ar afla pe lista conducerii clubului Al Hilal. Clubul saudit intenționează să îl aducă pe selecționerul român începând cu următorul sezon. Momentan, această funcție este ocupată de către brazilianul Rogerio Micale, al cărui contract mai este valabil până la finalul acestui sezon.

Rădoi a evoluat pentru Al Hilal în perioada 2009 – 2011, iar relațiile acestuia cu conducerea clubului au rămas foarte bune. Cosmin Olăroiu la rândul lui a fost tehnician pentru Al Hilal în perioada 2007 – 2009. Șefii clubului saudit văd un posibil antrenor în Mirel Rădoi. FRF a confirmat informația oferită de PlaySport, astfel că selecționerul beneficiază de tot sprijinul.

Urmăriți Impact.ro și pe