Narcis Răducan a dezvăluit cine va fi noul antrenor de la FCSB. „Sută la sută!”

Marian Cărăvan 09.07.2020, 16:26

Soarta antrenorului Bogdan Vintilă pare a fi pecetluită. E o chestiune de timp până când acesta va fi schimbat de pe banca tehnică a echipei FCSB. Narcis Răducan, fostul director sportiv al roș-albaștrilor, a dezvăluit cine va fi noul antrenor.

Narcis Răducan știe cine va fi noul antrenor al FCSB

Jocurile sunt deja făcute la FCSB. Noul antrenor și-a trimis deja „secundul” la echipa patronată de Gigi Becali. Revenirea la echipa roș-albaștrilor a lui Toni Petrea, omul de încredere al lui Laurențiu Reghecampf, îl duce pe fostul director sportiv, Narcis Răducan, cu gândul că e o chestiune de timp până când „Reghe” va fi din nou antrenor la FCSB. Pentru a treia oară. Toni Petrea a plecat de la Al Wasl, acolo unde lucra cu Laurențiu Reghecampf, iar destinația sa este, după toate probabilităile, FCSB. După el va veni în scurt timp și Reghecampf, susține Narcis Răducan.

„Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul.

Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului.

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile”, a spus Narcis Răducan la Pro X.

Ce spunea Gigi Becali despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Laurențiu Reghecampf a făcut performanță în cele două mandate la gruparea patronată de Gigi Becali și a susținut de multe ori că ar reveni oricând în România. De fapt, o ofertă clară din partea lui Becali ar fi singura soluție pentru ca tehnicianul să revină în fotbalul românesc, după cum a susținut chiar omul care a adus două titluri de campion și o Supercupă pentru roș-albaștri. Cu toate că Gigi Becali ar fi încântat să colaboreze din nou cu Laurențiu Reghecampf, finanțatorul FCSB susținea nu cu mult timp în urmă că nu va depinde numai de el revenirea lui Reghe pe banca tehnică.

„Revenirea lui la FCSB nu depinde de mine. Depinde doar de o singur om, iar acel om este Bogdan Vintilă. Eu nu îl voi da pe Vintilă afară de la FCSB nici dacă retrogradăm. Dacă el vrea să plece de la FCSB, atunci e o altă problemă și îmi poate spune…Doar așa îl voi căuta pe Reghe, dacă Vintilă vrea să plece. Însă, eu sunt decis să merg pe mâna lui Vintilă. El este generalul oștii mele. M-au îngrijorat un pic rezultatele din amicale, dar am primit explicații și am înțeles despre ce a fost vorba. Reghe și Meme sunt frații mei mai mici, dar acum nu se pune problema să reîntregim familia. Oricum, Reghe este bine unde este din toate punctele de vedere. A făcut treabă pe acolo și își merită banii”, spunea Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe