Mutare bombă în televiziune! A plecat de la Pro TV și a semnat cu Antena 1

Ioana Bucur 01.09.2021, 18:38
Mutare bombă în televiziune! A plecat de la Pro TV și a semnat cu Antena 1

După ani buni în care numele i-a fost atașat de cele mai importante show-uri de la PRO TV, este momentul unui nou început. Cine a spus adio PRO-ului și a bătut palma cu rivalii de la Antena 1?

PRO-TV și-a pierdut unul dintre oamenii de bază

Mutare cu iz de trădare într-una dintre cele mai mari televiziuni din România. După ani buni la PRO TV, timp în care s-a ocupat de câteva dintre cele mai importante proiecte ale postului, Andreea Godeanu, producător cu peste două decenii de experiență în domeniu, a semnat cu cei de la Antena 1, alăturându-se echipei celebrei Mona Segall.

Pierderea este una uriașă pentru PRO TV, Godeanu fiind unul dintre cei mai experimentați profesioniști din televiziune. A fost producătorul lui Teo Trandafir timp de aproape zece ani, urmând-o pe vedetă la de la PRO TV la Romantica și la Kanal D. S-a întors la PRO TV în 2015, unde s-a ocupat de emisiunile „Ce spun românii” (prezentată de Cabral), „Fort Boyard”, „Jocuri de celebritate” şi „Pe Bune”.

Andreea Godeanu a fost și producătorul sezoanelor șase, șapte și opt „Românii au talent”, poate cea mai mare producție a postului TV. În ultimii doi ani, a coordonat „Vorbeşte lumea”, „La Măruţă”, „Lecţii de viaţă” şi „Ce spun românii”.

Potrivit informațiilor publicate de paginademedia.ro, la Antena 1, Andreea Godeanu va intra în echipa show-ului „Prețul cel bun”, realizat după licența „Prețul corect”.

A plecat de la Pro TV și a semnat cu Antena 1
Andreea Godeanu

„Prețul cel bun” s-a întors, după o pauză de aproape 20 de ani

Antena 1 reintră pe terenul quiz show-urilor, mizând pe un format celebru de televiziune, ce a avut un succes uriaș în România, dar acum mai bine de două decenii – The Price Is Right (Prețul Corect). Noua emisiune îi are ca prezentatori pe efervescenții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și va avea premiera pe 6 septembrie, de la ora 18:00, concurând cu „Ce spun românii” de la PRO TV.

Show-ul „Prețul cel bun” va avea patru co-prezentatori – Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu şi Ramona Tibrin – și va fi difuzată de luni până vineri de la ora 18:00.

„Țineți-vă bine, începe show-ul câștigurilor nebune. Mașini, vacanțe și bani luați dintr-un tun: Începe „Prețul cel bun”, spune Andrei Ștefănescu.

Într-un interviu recent, celebrul om de televiziune Dan Negru a dezvăluit că a insistat pentru această emisiune, însă este conștient că nu este „un garant al succesului”.

„Am avut nişte discuţii despre un Quiz cu Negru, cu oamenii din conducerea televiziunii la care lucrez de 21 de ani, în ianuarie. Da, unul dintre proiecte la care eu am insistat foarte mult, recunosc, era The price is right – Preţul Corect.

Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret. Sunt colegi din alte televiziuni care ştiu de insistenţa mea pe tot ce înseamnă Preţul Corect. De aici până la ce va fi să fie nu ştiu, habar nu am.

E un format mare, internaţional, dar nu-i un garant al succesului. Să nu îţi imaginezi că ceva mai e un garant al succesului”, a spus Dan Negru.