Motivul real pentru care Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor 2021. E mai grav decât se credea

Stan Filon 18.06.2021, 14:34
Motivul real pentru care Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor 2021. E mai grav decât se credea

Aventura din Republica Dominicană s-a oprit pentru Cosmin Stanciu! Concurentul a fost eliminat de la Survivor România, după ce a acuzat dureri în spate și în piept, iar medicul i-a dat vestea neplăcută. Are o problemă de sănătate destul de gravă, care l-a făcut într-un final să plece acasă.

S-a aflat motivul real pentru care Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor 2021

Concurentul Cosmin Stanciu a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar înainte de a-și lua rămas bun de la colegii săi, a explicat ce se întâmplă cu el și care este motivul pentru care pleacă acasă. Acesta a rezistat timp de cinci luni la condițiile dificile de la Survivor România. Problemele cu plămânii l-au afectat puternic.

”Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment.

S-a aflat motivul real pentru care Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor 2021
S-a aflat motivul real pentru care Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor 2021

”Sănătatea este pe primul loc”

Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici”, a anunțat Dan Pavel.

Concurentul a vorbit despre problemele sale de sănătate, care sunt unele mai vechi, dar care s-au agravat în timpul emisiunii enomen de la Kanal D.

”Mă simt ok, dacă nu fac eforturi. Mă aflu sub supraveghere medicală și fac tratament, dar nu pot intra pe traseu. Nu sunt apt să intru pe traseu. Din păcate pentru mine, ăsta era momentul de care îmi era cel mai teamă și s-a întâmplat. Pe principiul, de ce ți-e frică, de-aia nu scapi. La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă.

”E acel moment în care de ciudă îți vine să plângi”

Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plămân este afectat și din cauza asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici, la Survivor, totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru. Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta.

Tot ce mi-am propus în viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O să ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe”, a spus Cosmin Stanciu.

Urmăriți Impact.ro și pe