Motivul pentru care Teo Trandafir a plecat din propria emisiune. „Îmi este rușine”

Badea Violeta 24.02.2022, 13:00
Motivul pentru care Teo Trandafir a plecat din propria emisiune. „Îmi este rușine”

Scene incredibile petrecute la Kanal D, cu Teo Trandafir în direct! Îndrăgita prezentatoare TV a decis să părăsească platoul propriei emisiuni în care era invitată Andreea Raicu. Toți telespectatorii au rămas cu gura căscată și nu le-a venit să creadă că gazda emisiunii părăsește show-ul. Iată cum și-a motivat Teo Trandafir decizia!

Andreea Raicu și Bursucu, schimb dur de replici în emisiunea de la Kanal D

Andreea Raicu a fost invitată, recent, în platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu, de la Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit despre vacanța pe care a petrecut-o în Thailanda.

La un moment dat, aceasta a avut parte de un schimb de replici cu colegul lui Teo Trandafir. Vedeta i-a atras atenția prezentatorului că nu este atent la discuțiile purtate în platou.

”Cu cine ai fost în Maldive?”, a întrebat Bursucu.

„De ce nu ai întrebat așa?”, i-a răspuns Andreea Raicu.

„Mie îmi e frică de Andreea Raicu, că o dată o iau nervii și totuși… fiind un nume în televiziunea din România, dacă se ia de tine… nu e bine”, a spus prezentatorul.

„Am fost cu nişte prieteni, am avut două camere închiriate. (…) Te transformi într-un personaj care mă întreabă de fiecare dată același lucru. Te apropii prea mult și intri în spaţiul meu personal, ai grijă!”, a răspuns Andreea Raicu.

„Ai suficient loc!”, a adăugat prezentatorul de la Kanal D.

„Eu decid asta, nu tu! În plus, nici măcar nu vorbeam despre Maldive, ci despre Thailanda. Am pretenţia să mă asculţi, ţi-am spus acum două minute”, a spus Andreea Raicu.

„Eu am rămas blocat cu Maldive, ce vrei?!”, a replicat Bursucu.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a plecat din emisiune

După ce a asistat la schimbul de replici dintre cei doi, Teo Trandafir a decis să ia prim planul. Prezentatoarea TV a părăsit platoul pur și simplu și s-a ascuns în culise, încercând să detensioneze situația.

„Mă ascund undeva. Găsesc, găsesc! O secundă mă scuzați”, a spus Teo.

„Nu pleca! Unde te duci? Tocmai o întrebam dacă a fost cu iubitul. (…) Tocmai a fost cu iubitul și cu încă un cuplu, asta mi-a spus”, a spus Bursucu.

Vizibil amuzată de discuția celor doi, Teo a spus: „Îmi e rușine”. S-a întors apoi și s-a așezat lângă colegul ei și invitata lor.

Amintim că Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și longevive prezentatoare TV din țara noastră. Cunoscuta vedetă are o experiență vastă în televiziune. De-a lungul timpului , aceasta a lucrat la diferite posturi precum Tele7ABC, Antena 1, PRO TV. În prezent, Teo are propriul show la Kanal D, din anul 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...