Motivul pentru care Robert Lewandowski a început să plângă pe teren imediat după ce a marcat la Campionatul Mondial. Moment emoționant în Qatar

Beatrice Dumitru 27.11.2022, 00:05
Motivul pentru care Robert Lewandowski a început să plângă pe teren imediat după ce a marcat la Campionatul Mondial. Moment emoționant în Qatar

Robert Lewandowski, unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului, a reușit să înscrie pentru prima dată în carieră la un Campionat Mondial. Daorită reușitei din partida cu Arabia Saudită, fostul golgheter al lui Bayern Munchen a intrat într-un top select, alături de nume mari ale spotului rege și a dezvăluit de ce i-au dat lacrimile pe teren.

De ce i-au dat lacrimile lui Robert Lewandowski pe teren

Robert Lewandowski (34 ani), liderul naționalei Poloniei, trăiește momente emoționante la Campionatul Mondial din Qatar. După ce a ratat un penalty în prima etapă cu Mexic, el și-a luat revanșa în meciul cu Arabia Saudită și a marcat cel de-al doilea gol al echipei sale, care s-a impus cu scorul de 2-0.

După ce a înscris pentru prima dată în carieră la o Cupă Mondială, lui Robert Lewandowski i-au dat lacrimile, deoarece a intrat într-o companie extrem de selectă. Starul Barcelonei a ajuns la 77 de goluri marcate la nivel internațional și l-a egalat pe legendarul brazilian Pele.

Motivul pentru care Robert Lewandowski a început să plângă pe teren imediat după ce a marcat la Campionatul Mondial. Moment emoționant în Qatar
Robert Lewandowsk, în lacrimi pe teren.

Cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai impresionabil. Sunt conştient când vine vorba de Cupa Mondială că ar putea fi şi ultima a mea. Când joci la echipa naţională, trebuie să te concentrezi pe rezultate. Întotdeauna mi-am dorit să marchez la Cupa Mondială, iar acest vis a devenit realitate”, a spus Robert Lewandowski, citat de Agerpres.

Cei mai buni zece marcatori din istorie

De asemenea, selecționerul naționalei Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a spus că nu este surprins de modul în care s-a manifestat Robert Lewandowski, deoarece el trăieşte foarte profund fiecare meci.

Pele și Robert Lewandowski sunt pe locul zece în clasamentul celor mai buni marcatori internaționali din istorie, topul fiind condus de Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 118 goluri cu reușita din partida cu Ghana.

  • Cristiano Ronaldo (Portugalia) – 118 goluri
  • Ali Daei (Iran) – 109 goluri
  • Leo Messi (Argentina) – 92 de goluri
  • Mokhtar Dahari (Malaysia) – 89 de goluri
  • Ferenc Puskas (Ungaria & Spania) – 84 de goluri
  • Sunil Chhetri (India) – 84 de goluri)
  • Ali Mabkhoutt (Emiratele Arabe Unite) – 80 de goluri
  • Godfrey Chitalu (Zambia) 89 de goluri
  • Hussein Saeed (Iraq) – 78 de goluri
  • Pele (Brazilia) – 77 de goluri/ Robert Lewandowski (Polonia) – 77 de goluri.
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...