Motivul pentru care Paris Hilton nu mai vine la Craiova. Explicația dată de Lia Olguța Vasilescu

Anca Manolica 26.08.2022, 15:26

Anunțată cu mare fast și promovată drept atracția principală la Festivalul IntenCity, ce are loc în perioada 26-28 august 2022, la Craiova, Paris Hilton se pare că nu va mai fi prezentă la eveniment. Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a anunțat că celebra artistă internațională nu va mai urca pe scenă la seara DJ-ilor.

De ce nu mai vine Paris Hilton la Craiova

Deși inițial, în spațiul public a apărut o informație ce a fost confirmată, de altfel, de primarul Lia Olguța Vasilescu, potrivit căreia Paris Hilton se regăsea în lista de artiști invitați la Festivalul de la Craiova, se pare că celebra artistă nu va mai urma pe scenă. Anunțul a fost făcut tot de edilul Craiovei.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”, a dezvăluit Lia Olguța Vasilescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Moștenitoarea Imperiului Hilton a fost promovată drept atracția principală la Festivalul IntenCity, care are loc weekend-ul acesta la Craiova, între 26 și 28 august. Se pare însă că planurile nu mai sunt aceleași, artista de talie internațională refuzând invitatia de a cap de afiș la festivalul disco IntenCity. Condițiile nu ar fi fost acceptate de artista în vârstă de 40 de ani.

Paris Hilton mixeaxă la evenimente
Paris Hilton mixeaxă la evenimente

 Explicația dată de Lia Olguța Vasilescu

Principala atracție a evenimentului IntenCity din Bănie, Paris Hilton, nu mai vine la festival, după ce condițiile nu au fost acceptate. Vestea a fost dată tot de către edilul Craiovei, dovedindu-se că, la momentul primului său anunț, nu exista niciun contract oficial semnat. Se pare că agentul excentricei artiste ar fi cerut milioane de dolari pentru ca aceasta să vină să facă spectacol la Craiova.

„Până la ora actuală nu este contractul semnat cu Paris Hilton. Nu a fost niciodată vorba de un milion de euro. Eu din câte știu de la organizatori, era vorba de o sumă mult mai mică, dar este foarte adevărat că în momentul în care s-a discutat despre milioane de euro în presa din România, agentul ei a avut altfel de discuții cu organizatorul festivalului nostru și nu au fost acceptate condițiile, a rămas că poate pentru o ediție viitoare. Pe afișul oficial al festivalului nu apare Paris Hilton”, a explicat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

În vârstă de 40 de ani, Paris Hilton este o adevărată celebritate în Statele Unite. Tânăra a cochetat cu actoria și modellingul. are propria linie de modă și accesorii și, mai noi, a intrat în lumea muzicii. Puțini sunt cei care știu că vedeta știe să cânte la pian și vioară, studiind la școală ambele instrumente.

De ceva timp timp, Paris Hilton mixează muzică la petreceri și întreține atmosfera în diferite cluburi ca DJ. Potrivit informațiilor apărute, aceasta ar percepe onorarii de până la un milion de dolari pe seară, pentru a mixa la un eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...