VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ascuns la început că sunt împreună: „Mi-am asumat rolul bărbatului și am inițiat discuția și cu Cris și cu doamna Ruxandra”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 15.02.2023, 15:57

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format, timp de 9 ani, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Anunțul despărțirii lor în 2020 a luat prin surprindere pe toată lumea. Cel mai dificil moment pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman a fost să o anunțe pe Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu, dar și pe roșcată că sunt împreună, mai ales că, în acea perioadă, toți patru lucrau împreună la serialul „Adela”.

Vlad Gherman a povestit, pentru Impact.ro, cum a gestionat situația și ce i-a urat Cris, care intrase deja într-o nouă relație, când a aflat că Oana este noua parteneră a fostului ei iubit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu au șters cu buretele cei 9 ani în care au fost împreună.

Vlad Gherman: „Chiar nu am crezut că e posibil și Cris mi-a demonstrat contrariul”

Cei doi actori sunt un exemplu că au reușit să rămână prieteni, după ce iubirea s-a dus. Mai mult, continuă să prezinte împreună emisiunea „Happy Caffee” de pe „Happy Channel”.

„Eu eram de partea aceea a baricadei, mă număram printre oamenii care erau sceptici în ceea ce privește o posibilă relație de prietenie, după o relație de iubire. Chiar nu am crezut că e posibil și Cris mi-a demonstrat contrariul.

Nu doar Cris, cât și contextul, probabil, ne-a ajutat să ne ducem în direcția asta, pentru că noi lucrăm în continuare împreună și atunci cred că lucrurile s-au legat pentru că nu au fost forțate, pur și simplu s-au întâmplat, noi fiind nevoiți să lucrăm împreună, să vorbim și așa mai departe.

Cred că, îmi place mie să zic, într-o situație de genul acesta, după ce ai fost super rănit și ai o tăietură, câteodată să lucrezi în continuare, să fii în contact cu fostul partener, e ca și cum ai pune sare pe rană. În situația noastră a fost ca și cum noi am ajutat să se vindece, să ne bandajăm rana aceea, pentru că ne vedeam și cred că într-un fel sau altul faptul că știam unul despre celălalt ne-a ajutat decât să existe o ruptură din aia bruscă, să fie: gata, s-a terminat, pa, nu mai vorbim!

Nu, chiar a fost ok și cred că pe termen lung a fost cea mai bună situație și în urma ei am reușit să rămânem prieteni. Într-adevăr vorbim, ne sfătuim și așa mai departe”, a declarat, Vlad Gherman, pentru Impact.ro.

Vlad Gherman: „Mă ajuta faptul că eram împreună, pentru că era chimia aia care exista între noi”

Vlad și Cris au fost un cuplu și pe platourile de filmare, nu doar în viața reală. Interpretul lui „Andi” din serialul „Lia, soția soțului meu” recunoaște că acest lucru a fost un beneficiu, însă se poate adapta de la situație la situație. E bine sau nu să lucrezi cu partenera de viață?

„Nu te influențează neapărat, în rău clar nu, poate că într-adevăr te ajută în anumite situații. Când jucam cu Cris în seriale: în Sacrificiul și în Fructul Oprit da, mă ajuta faptul că eram împreună pentru că era chimia aia care exista între noi. Dar nu pot să zic că e o chestie care nu se poate crea cu alte persoane și așa mai departe.

Da, e cu dus și întors, depinde de la o persoană la alta. Poți să simți că rezonezi cu cineva, să simți că rezonezi cu cineva mai puțin și cred că aici, da, poate face diferența o relație de succes în ficțiune sau să pară că e ceva în neregulă între cei doi”, a precizat Vlad Gherman.

De ce au amânat Vlad Gherman și Oana Moșneagu anunțul că sunt împreună

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cuplat după luni bune de la despărțirea lui Vlad și Cris, roșcata fiind deja într-o relație la acea vreme. Toți trei erau și colegi pe platourile de filmare la serialul „Adela”, așa că lucrurile s-au complicat puțin. Până la urmă, Vlad a fost cel care a lămurit situația.

„A fost un moment ciudat, pentru că noi atunci când am spus până la urmă că suntem împreună, am recunoscut, eram în serialul Adela, jucam și cu Cris și a fost așa greu pentru că Oanei îi era foarte frică să anunțăm că suntem împreună. Ce o să zică și Cris? Ce o să zică doamna Ruxandra? Nu e ca și cum nu era despărțirea de comun acord.

Eu nu vedeam neapărat o problemă în chestia asta, dar într-adevăr mi-am asumat rolul bărbatului și am inițiat discuția și cu Cris și cu doamna Ruxandra. Prima care a aflat a fost Cris și i-am zis: uite, se întâmplă asta, am început să ieșim și dintr-una în alta, asta s-a întâmplat, sper că ești ok.

Cris mi-a zis din prima: „Ești nebun? De ce-mi spui sper că ești ok?” Normal, important este să fii tu fericit!”. Și cred că ăsta a fost cel mai dificil moment. Încă suntem la început, dă-ne timp. E totul bine acum”, a povestit, pentru Impact.ro, Vlad despre momentul în care au decis să își asume public relația. Îndrăgostiții sunt împreună de un an și 8 luni și au în plan să se căsătorească.

Ce spune Vlad Gherman despre personajul său din „Lia, soția soțului meu”

În serialul „Lia, soția soțului meu”, difuzat joi, de la 20.30, la Antena 1 Vlad Gherman are rol principal, iar personajul Andi l-a atras de la prima lectură a scenariului.

„Să știi că Andi seamănă un pic cu Amza (personaj din „Sacrificiul”), adică aduce a Amza, dar este mult mai matur, au trecut anii. Nu e chiar golan, pur și simplu e un tip egoist, se pune pe primul loc, nu-i pasă de nimeni, asta nu înseamnă că na, calcă neapărat pe cadavre ca să obțină ceea ce vrea, dar pe acolo.

O iubește doar pe sora lui, pe Alice, interpretată de Ioana Blaj. În rest este el pentru el, nu se ascunde după deget, spune lucrurile verde-n față, are foarte multe atribute pe care nici măcar eu nu le găseam în mine. A fost o provocare să-l interpretez și a fost foarte greu să găsesc resursele necesare de care am nevoie ca să conturez personajul acesta.

E ceva ce m-a provocat din prima, de când am citit scenariul mi-a plăcut tare mult și nu are legătură doar cu faptul că am inele, tatuaje, cioculeț, nu. E pur și simplu diferit și îmi place”, a conchis el.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe