EXCLUSIV

Motivul pentru care Nadine refuză să se mai întoarcă în România. „E exact ce îmi trebuie”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 14.07.2022, 20:14

Nadine, mai vechea cunoștință a românilor de pe micile ecrane de pe vremea când era o adolescentă teribilistă, participând în primii ani de după 1990 la „Școala vedetelor”, un proiect de televiziune al lui Titus Munteanu, care s-a dovedit a fi unul de mare succes la televiziunea publică, nu dă semne că ar dori să revină acasă. Plecată anul trecut în august în Franța, pentru a se dedica studiilor universitare, după cum ea a precizat de mai multe ori pentru impact.ro, Nadine a luat mai nou decizia de a-și prelungi șederea în Franța.

Motivul pentru care Nadine refuză să se mai întoarcă în România

„O duc foarte bine, aici în mijlocul Franței, într-un sat pe care l-am îndrăgit foarte tare și care m-a primit cu brațele deschise. Pentru acest moment al vieții mele, în care am ales să mă concentrez foarte tare pe studiu pentru a încerca să-mi iau licența în psihologie, e exact ce-mi trebuie!”, a declarat Nadine pentru impact.ro. Ea spune că deja se gândește și la masterat, ba chiar și la un doctorat, în domeniu.

Ea spune că în momentul în care pe 24 februarie, chiar de ziua ei, Rusia a invadat Ucraina, a devenit mult mai atentă la ce se petrece foarte aproape de țara ei. „Cu presiunea asta a războiului nu se pune problema să mă întorc. Ar fi ușor anapoda să fac pasul ăsta acum! Așa că am decis să mai rămânem cel puțin un an aici”, a adăugat ea.

Motivul pentru care Nadine refuza sa se mai intoarca in Romania
Motivul pentru care Nadine refuza sa se mai intoarca in Romania

„M-am obișnuit atât de mult cu liniștea”

În vara anului trecut, vedeta de televiziune care tocmai trecuse cu succes de examenul de bacalaureat, la 44 de ani, o vârstă la care cei mai mulți dintre noi avem cu totul alte preocupări, Nadine a făcut un pas spectaculos, părăsind România, împreună cu soțul ei și cu fiul lor, Noah, fiecare ducând doar „câte o valiză”. Își dorea de ceva vreme să facă o schimbare în viața ei, așa că mutarea în Franța i s-a părut mai mult decât inspirată.

„Vă spun sincer că m-am obișnuit atât de mult cu liniștea, cu aerul curat, cu vremea care trece altfel la sat, cu bălegarul, cu măgărușul și caii din curtea noastră încât când am fost recent într-un mare oraș ca Lyonul nu am reușit să rezist mai mult de o noapte departe de casa mea de la țară. Betonul, asfaltul, clădirile acelea înalte, toate m-au făcut să mă întorc mai repede decât credeam acasă. Nu avem planuri de vacanță pentru vara asta. Asta și din cauza mea, fiindcă nu voi avea decât o lună de vacanță, începând cu finele lui iulie. Am foarte multe de învățat, fiindcă am multe de recuperat. Îmi place foarte mult ce fac, atât de mult încât am ales să urmez până și meditații la matematică cu cineva din România, câteva zile bune pe săptămână, ca să recuperez materia”, adaugă ea.

Frumoasa Nadine nu a pierdut însă legătura cu România: „Ori de câte ori gătesc sau fac curat ascult emisiunile preferate de la diverse televiziuni românești. Le înregistrez sau le caut pe net. Ele mă ajută să țin aproape de țară și nu cred că exagerez când spun că am devenit parcă ușor dependentă de ele. Dar nu regret, fiindcă îmi oferă acele informații de care am nevoie ca să merg mai departe!”.

Urmăriți Impact.ro și pe