Motivul pentru care Monica Gabor nu a devenit o stea în America. Cine a stat în spatele eşecului ei (Exclusiv)

Andra Daoud 22.05.2022, 15:53

Monica Gabor a devenit cunoscută prin prisma relației cu Irinel Columbeanu și visa să se facă remarcată în industria filmului. Încă dinainte de a divorța de milionarul de la Izvorani, Monica a mers în SUA pentru a-și urma visul de a deveni actriță, numai că planul de acasă nu prea s-a potrivit cu cel din târg, în cazul ei. Ce s-a întâmplat pe parcurs și de ce a abandonat visul de a fi o stea la Hollywood.

De ce nu a devenit Monica Gabor o stea în America

Monica Gabor a cochetat cu lumea mondenă încă de când a început să se afișeze la brațul lui Irinel Columbeanu. Deși era foarte tânără când s-a căsătorit cu acesta, Monica avea deja o carieră de model și a fost și protagonista unui reality show, alături de soțul ei.

Visul de a deveni vedetă internațională a fost cu un pas mai aproape de a deveni realitate în momentul în care Monica s-a mutat în America, la invitația regizorului Mick Davis, care ar fi vrut să o distribuie într-un rol. Ulterior a divorțat de Irinel Columbeanu și l-a cunoscut pe Mr. Pink, celebrul milionar cu care a început o relație.

Mr. Pink avea cu totul alte planuri pentru Monica Gabor și nu i-ar fi plăcut ideea ca ea să joace în filme. Totul a fost povestit de Irinel Columbeanu, în cel de-al treilea volum al autobiografiei sale, potrivit Playtech.ro.

„Regizorul american Mick Davis, de fapt scoțian care trăia în Los Angeles și care făcuse un film și în România, o râcâi pe Monica să vină la Hollywood și să încerce să devină actriță, deoarece el cunoștea acolo toate butoanele ce trebuiau apăsate în acest scop.

Ochiul său regizoral îi spunea că Monica ar fi avut o șansă, iar Mick pretinse că va putea și că voia să o ajute. Ili nu se opuse. (…) Mick se și grăbi să îi trimită pe e-mail lui Ili un proiect de buget baban de film, cu Monica în rolul țigăncușei.”, arată Irinel Columbeanu în cartea „Chintesența”.

Motivul pentru care Monica Gabor nu a devenit o stea in America. Cine a stat in spatele esecului ei 1
Monica Gabor și Mr. Pink

Mr. Pink nu a dorit ca Monica să fie actriță

Parcursul actoricesc al Monicăi Gabor peste Ocean s-a încheiat chiar înainte de a începe, pentru că proiectul propus de Mick Davis nu s-a mai concretizat. Monica petrecuse deja ceva timp în SUA și a decis să rămână acolo definitiv și să divorțeze de Irinel Columbeanu.

La scurt timp l-a cunoscut pe milionarul chinez Mr. Pink, care se pare că nu ar fi sprijinit-o deloc să devină actriță. Mai mult, afaceristul i-ar fi cerut fostei soții a lui Irinel Columbeanu să renunțe la visul hollywoodian și să se concentreze pe afaceri, pentru a contribui la business-ul lui.

Urmăriți Impact.ro și pe