Motivul pentru care Jador a rămas fără câștigurile pe un an. Și-a dat seama când și-a verificat cardul

Beatrice Dumitru 12.01.2023, 21:32
Motivul pentru care Jador a rămas fără câștigurile pe un an. Și-a dat seama când și-a verificat cardul

Anul 2023 nu a început prea bine pentru cântărețul Jador. După ce a ajuns la spital, pe perfuzii, din cauza programului aglomerat, cu multe concerte, cântărețul este acum foarte revoltat pentru că a rămas fără o sumă uriașă de bani. „Am fost furat!”, a dezvăluit Jador.

Cum a rămas Jador fără o sumă mare de bani

Jador a trecut prin momente de panică, după ce a rămas fără bani. Cântăreţul a dezvăluit într-un video postat pe TikTok că i-a fost furată din cont o sumă uriaşă de bani, pe care a strâns-o în decursul unui an de zile și și-a dat seama de acest lucru după ce și-a verificat cardul.

Jador a pierdut toţi banii pe care i-a câştigat într-un an de zile, după ce hoţii i-au clonat cardul şi au cheltuit o sumă foarte mare pe vacanțe și alte cumpărărturi. Cântărețul a precizat că are contul deschis la o bancă austriacă, dar a spus că îl va închide, deoarece, până în acest moment, nu a primit niciun ajutor din partea instituţiei. Artistul a vorbit pe rețelele de socializare despre problema cu care se confruntă.

Motivul pentru care Jador a rămas fără câștigurile pe un an. Și-a dat seama când și-a verificat cardul
Lui Jador i s-a furat o sumă mare de bani.

Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a spus Jador pe Tik-Tok.

„Și oamenii care sunt furați muncesc pentru bani”

Jador a mai spus că îi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure, dar „trebuie să se gândească la faptul că și oamenii care sunt furați muncesc din greu pentru banii câștigați”.

Cântărețul nu a ascus niciodată faptul că a plecat de jos și a muncit mult pentru a ajunge să devină cunoscut și câștige bani din muzică, iar pentru asta le este recunoscător fanilor săi. Jador și-a îndeplinit și o mare dorință. Și-a cumpărat un bolid de lux pentru care a scos din buzunar 120.000 de euro. „N-am visat în viața mea la o mașină ca asta. Nici nu știu să umblu la ea”, a afirmat artistul după ce și-a făcut acest cadou.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...