Motivul pentru care George Copos scoate din buzunar 30 de milioane de euro. Se întâmplă chiar în centrul Bucureștiului

Nicu Stan 08.11.2021, 18:54
Motivul pentru care George Copos scoate din buzunar 30 de milioane de euro. Se întâmplă chiar în centrul Bucureștiului

S-a aflat care este motivul pentru care George Copos scoate din buzunar 30 de milioane de euro. Fostul finanțator al Rapidului a decis că a venit vremea să investească masiv în hotelul pe care îl deține în centrul Capitalei.

În ce investește George Copos 30 de milioane de euro în plină pandemie. Afacerea din buricul Capitalei

George Copos va investi 30 de milioane de euro în renovarea hotelului Athenee Palace Hilton, proprietate pe care o deține de mai mullți ani.

Deja renovarea hotelului se află în aceste zile la cea de-a doua etapă, după prima etapă care a avut loc în perioada octombrie 2020-mai 2021, în care s-au modernizat camerele. Acum, se lucrează de zor la reabilitarea fațadei hotelului.

George Copos renoveaza hotelul pe care il detine in centrul Bucurestiului
George Copos renoveaza hotelul pe care il detine in centrul Bucurestiului

Hotelul Athenee Palace are o istorie de 107 ani

Pentru toate aceste lucrări, fostul patron de la Rapid a cheltuit uriașa sumă de 30 de milioane de euro, conform click.ro.

Hotelul Athenee Palace are o istorie de 107 ani și a trecut prin trei mari modernizări: în 1937, 1944 și în anul 1993.

George Copos se concentrează pe viitor

”Într-o perioadă în care suntem afectați sever de pandemie, am ales să privim înainte și să ne concentrăm pe viitor. Obiectivul nostru este ca Athenee Palace, acest monument-simbol al Micului Paris, să rămână o emblemă pentru Bucureștiul generațiilor ce vin.

Lucrările precedente de renovare au avut loc după războaie și mari confruntări. Situația de acum este chiar mai provocatoare, pentru că războiul cu pandemia a determinat prima închidere din istoria hotelului, în perioada stării de urgență din 2020”, spunea George Copos în martie 2021.

George Copos, patronul Rapidului timp de 20 de ani

George Copos, în vârstă de 68 de ani, a ieşit definitiv din lumea fotbalului în urmă cu 10 ani, după ce a stat la cârma clubului Rapid mai bine de 20 de ani.

Acum, celebrul milionar se ocupă de afacerile pe care le deţine în industria hotelieră şi imobiliară, şi, în plus, are mare grijă de familia lui.

Câți bani are George Copos

George Copos are o avere estimată la aproape 150 de milioane de euro, dar nu este genul de om care să se plimbe prin vacanţe exotice. George Copos a muncit de mic şi iată că nici acum, la aproape 70 de ani, nu stă locului o clipă.

Ar putea trăi bine-mersi ca un adevărat milionar, fără să mişte un deget, înconjurat de valeţi şi ajutoare angajate, însă el se îngrijeşte personal de afacerile sale, investeşte şi face bani în plină pandemie de coronavirus.

George Copos și-a deschis clădire de birouri cu 25 de etaje

Astfel, anul trecut, George Copos a deschis un turn de birouri cu 25 de etaje în nordul Bucureștiului.

Urmăriți Impact.ro și pe