EXCLUSIV

Motivul pentru care Cristina Spătar nu se poate muta în Anglia, deşi are nevoie de bani. E o situaţie de necrezut EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 24.11.2021, 19:17

Cristina Spătar nu are acordul fostului soț să-și mute copiii în Anglia. Cei doi nu-și mai vorbesc de mult timp și nu au avut vreo discuție pe această temă, mai ales că la mijloc sunt și cei doi copii ai lor. Vedeta exclude să se stabilească definitiv peste hotare, chiar dacă o duce destul de greu pe plan financiar, având în vedere lipsa concertelor și cheltuielile mari pe care le are.

Cristina Spătar are o soră stabilită în Londra, pe care o vizitează atunci când are ocazia. Cum artista nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, situație în care se află de altfel, majoritatea colegilor săi de breaslă, din cauza anulării concertelor, și aceasta e nevoită să ia în calcul să se reorienteze și să se reinventeze.

Soluția salvatoare ar putea fi chiar Narcisa, sora ei, care ar sprijini-o necondiționat în situația în care s-ar decide să renunțe la tot ce o leagă de România și s-ar stabili în țara în care aceasta locuiește. Doar că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pentru artistă.

Fostul soț nu e la curent cu intenția artistei

Cristina are doi copii, din căsătoria cu Alin Ionescu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Vedeta nu ar renunța pentru nimic la aceștia, astfel că ea exclude să se stabilească definitiv peste hotare. Mai ales că fostul soț nu și-a dat acordul ca aceasta să iasă cu copiii din țară.

De altfel, artista nici măcar nu a discutat cu tatăl copiilor săi despre această variantă. ”Nu știu nimic. Pentru mine este un capitol încheiat, nu vreau să dau vreo declarație pe acest subiect”, a spus acesta pentru impact.ro. Cristina Spătar și Alin Ionescu nu-și mai vorbesc de ani buni, din momentul în care cei doi au decis să divorțeze, iar vedeta nu i-a cerut nici măcar o procură să plece cu aceștia în vacanță în afara granițelor, chiar și la sora sa din Londra.

Motivul pentru care Cristina Spatar nu se poate muta in Anglia
Cristina Spatar

De pe scenă, în afaceri imobiliare

Cristina Spătar nu are încă o ofertă concretă pentru a lucra în Anglia, chiar dacă sora sa s-a oferit să o ajute cu tot ceea ce are nevoie. Artista ar avea ca variantă tranzacțiile imobiliare, un job pasager, ceea ce i-ar putea permite să facă naveta atunci când i se va oferi ceva de lucru în acest domeniu.

Totodată, Cristina Spătar a negociat pentru un eveniment de sărbători, dar încă nu a semnat vreun contract pentru acesta.

Din vila luxoasă, într-un apartament cu chirie

În urmă cu câțiva ani, pe când era căsătorită cu afaceristul Alin Ionescu, artista ducea o viață de prințesă lipsită de grija problemelor financiare. Însă, iată că de doi ani viața sa s-a schimbat. De la lux și opulență, artista a ajuns să își calculeze fiecare bănuț în parte pentru că acum stă în chirie și este nevoită să plătească la final de lună proprietarului o sumă de bani.

Regina “R&B” a plecat în 2019 din vila luxoasă de pe Lacul Crevedia și de atunci stă cu chirie, asta după ce Alin Ionescu, fostul soț de care a divorțat în 2016 și cu care are doi copii i-a cerut să se mute.

”Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasa, să pot ajunge mai repede la sală și la studiourile de televiziune”, mărturisea aceasta.

De precizat este și faptul că Cristina Spătar spunea recent că își dorește să își achiziționeze o locuință prin credit, însă îi este destul de greu cu banii pentru avans. În prezent, ea trăiește și din economiile avute de pe vremea când îi mergea foarte bine pe plan profesional și din veniturile de la diverse joburi. Ca și alți artiști, vedeta a renunțat la extravaganțe și trebuie să fie cumpătată cu cheltuielile.