Motivul pentru care Cristian Pomohaci nu suportă Crăciunul. Fostul preot a făcut mărturisiri complete

Andrei Simion 06.01.2023, 21:26
Motivul pentru care Cristian Pomohaci nu suportă Crăciunul. Fostul preot a făcut mărturisiri complete

Cristian Pomohaci a dezvăluit că nu îi place Crăciunul. Fostul preot, care a fost acuzat de pedofilie, a explicat care este motivul pentru care nu se bucură de această sărbătoare, ca numeroși alți români.

De ce nu suportă Cristian Pomohaci Crăciunul

Cristian Pomohaci a spus că nu îi plac Sărbătorile, pentru că este singur. În plus, fostul preot a spus că nici pe vremea când era copil nu iubea Crăciunul.

„E atât de greu să fii singur de sărbători încât nici nu vă puteți explica ce înseamnă povara sărbătorilor singur. Dar mă ascund în mulțime și atunci parcă mai împart din ceea ce înseamnă singurătate. Nici când eram mic nu iubeam sărbătorile de Crăciun, doar când am crescut puțin și mergeam la colindat când făceam niște bani din care îmi cumpăram lucruri mici”, a spus fostul preot.

Fostul preot Cristian Pomohaci, probleme cu legea
Fostul preot Cristian Pomohaci a explicat de ce nu ii place Craciunul. Unele dintre motive, legate de copilarie 

Ce trebuia să facă Cristian Pomohaci ca să aibă voie să meargă la colindat

De asemenea, Cristian Pomohaci a povestit că pentru a avea voie să meargă la colindat, trebuia să depună efort ca să-și convingă părinții. Aceștia îi cereau să dea la o parte zăpada, să taie lemne și să pregătească salată de boeuf.

„Când îmi aduc aminte, astăzi, eu nu mai mănânc salata de boeuf. Astăzi, pot să spun ca preot că mă bucur de sărbători și strig în gura mare să nu uitam că sărbătoarea are un sărbătorit întotdeauna, aceea a nașterii Domnului”, a mai spus Cristian Pomohaci.

Părinții lui Cristian Pomohaci au fost dascăli. Fostul preot, care și-a pierdut dreptul de a sluji, deși a fost acuzat că încă mai face slujbe, a spus că se roagă ca tatăl lui, în vârstă de 75 de ani, să înceapă să creadă în Dumnezeu.

Urmăriți Impact.ro și pe