Motivul pentru care Andreea Bălan amână divorțul de George Burcea. ”Acum sunt în pauză”

Rădulescu Valentin 17.03.2020, 15:08
Motivul pentru care Andreea Bălan amână divorțul de George Burcea. ”Acum sunt în pauză”

Relația dintre George și Andreea a luat sfârșit pe plan sentimental, dar nu și pe cel oficial. Cei doi sunt încă căsătoriți, lucru care pe Andreea o deranjează, însă este dispusă să aștepte cât este nevoie pentru ca lucrurile să se termine.

Motivul pentru care Andreea Bălan amână divorțul de George Burcea

Mulți au sperat că relația dintre cei doi va reveni la normal, dar acest lucru se pare că nu va fi posibil. Din spusele artistei, nimic nu se va schimba, decizia ei este una definitivă, atât pentru ea cât și pentru George. Conform declarațiilor pe care Andreea le-a făcut, artista privește acum viața cu alți ochi. Pentru ea viața merge înainte și nu mai contează nimic înafară de familie. Cei doi și-au depus deja actele de divorț, însă procesul mai durează.

Din cauza pandemiei, tribunalele sunt închise, iar Andreea și George nu pot să se despartă la notar, ei interesându-se deja de acest lucru. M otivul este că la mijloc sunt și cele două fetițe, iar despărțirea la notar se poate face doar pentru cuplurile fără copii. Situația în care se află le mai oferă încă timp de împăcare. Dar vedeta susține că nu mai există nici o speranță.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză”
„Ideea este că, oricum, aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine, a spus Andreea potrivit viva.ro

Motivul pentru care Andreea Bălan amână divorțul de George Burcea. ”Acum sunt în pauză”
Motivul pentru care Andreea Bălan amână divorțul de George Burcea. ”Acum sunt în pauză”

Tot ce îi mai leagă pe George și Andreea sunt copiii

Fostul cuplu nu mai are nici o legătură, exceptând faptul că au doi copii. Nu mai locuiesc împreună, și evită să se vadă cât mai mult, ultima lor apariție împreună fiind cea de la aniversarea micuței Clara. Amintim faptul că Andreea a fost la un pas de moarte acum un an, după ce a născut-o pe Clara.

„În momentul în care suntem în public nu dezbatem absolut nimic altceva și, de altfel, și acum relațiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu interesează să discutăm nimic altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separați în fapt și urmează să depunem și actele”, a spus Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe