EXCLUSIV

Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog: „Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii” EXCLUSIV

Andreea Archip 09.07.2022, 10:00

Anca Serea, cunoscută ca și mama eroină din showbiz, a trecut prin momente grele, vara trecută, când fiul ei a fost admis la o facultate în Olanda, iar momentul despărțirii mamă – fiu a fost greu de gestionat. Depășită de situație, vedeta și David au mers împreună la psiholog.

Anca Serea a ajuns pe mâna psihologului. Ce a determinat-o să apeleze la ajutor specializat

Anca Serea a recunoscut că a avut nevoie de consiliere psihologică, pentru a putea trece mai ușor peste despărțirea inevitabilă, chiar dacă e temporară, de fiul ei, David, în vârstă de 20 de ani, care a ales să își urmeze visul și să studieze Filosofia în străinătate. La acea vreme, deși s-a bucurat foarte mult pentru reușita băiatului său, în inima Ancăi s-a dat o luptă crâncenă, străduindu-se să accepte faptul că nu îl va mai avea alături zi de zi.

„A fost foarte greu, vara, după ce a luat bacul și am conștientizat și am înțeles și am acceptat ideea că el nu va mai fi foarte mult în România. Atât eu, cât și frații lui am suferit foarte mult, pentru că David are o relație foarte frumoasă și cu Noah, și cu Sarah, au o relație foarte specială, e ca un fel de tătic, se joacă cu ei, e foarte protector, e minunat. Chiar am fost la câteva ședințe, 2-3, la psiholog împreună cu el. A fost greu, mamele înțeleg când îți pleacă fiul de acasă, mi-a fost greu să accept că va pleca așa de repede de lângă noi”, a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, Anca Serea.

Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog
Anca Serea este o mămică mândră a șase copii minunați

Anca Serea: „A fost ideea mea să mergem la psiholog”

Trecând printr-o perioadă dificilă pe plan emoțional, vedeta și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a vorbit deschis cu fiul ei despre acest lucru.

„A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii din astea stupide. `Hai să mergem să ne ajute cineva care e foarte bun!`”, ne-a detaliat Anca unul dintre cele mai grele momente din viața ei de mamă. Vedeta nu a încercat să îi schimbe lui David hotărârea, ci a preferat să îi fie alături.

„El studiază Filosofia la una dintre cele mai celebre universități din Olanda, de fapt una dintre cele mai celebre din Europa. A fost alegerea lui, noi l-am încurajat foarte mult, deși el a studiat matematică – informatică. În clasa a XII-a s-a decis să meargă să facă Filosofie și avem o relație foarte bună, eu îl apreciez foarte mult, sunt genul de mamă care-mi respect copiii foarte mult și cred că asta se vede în relația pe care o am cu ei”, ne-a povestit Anca.

Timpul a demonstrat că atât David, cât și Anca au făcut față cu brio distanței București – Leiden, care i-a despărțit pe perioada studiilor universitare ale băiatului său. În plus, ori de câte ori li s-a făcut dor unul de celălalt, mama și fiul au pus mâna pe telefon, ajungând să aibă cel puțin 3-4 convorbiri zilnice. În plus, Anca este încântată de orașul în care s-a mutat temporar David, pentru că nu se circulă cu mașina, ci doar cu bicicleta.

Urmăriți Impact.ro și pe