Motivul incredibil pentru care Familia Regală din Marea Britanie este în pericol de a „se desființa”

Badea Violeta 17.04.2023, 21:54

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Familia Regală din Marea Britanie. Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat peste hotare și au făcut dezvăluiri uluitoare. În plus, prințul William și Kate Middleton s-au confruntat cu reacții negative după turneul lor regal în Caraibe de anul trecut, iar problemele par să nu se sfârşească aici. Acum, Regele Charles a fost avertizat că monarhia s-ar putea desființa. Iată motivul!

Probleme uriașe pentru Familia Regală din Marea Britanie. De ce s-ar putea desființa

Familia Regală a Marii Britanii se află în „pragul colapsului” și este în pericol de a se „desființa”, arată un nou raport, potrivit celor de la Sunday Express.

Regele Chales al III-lea riscă să devină „prea îndepărtat„ de națiune după o scădere a numărului de angajamente publice, mai adaugă raportul.

Acesta a fost realizat de grupul de reflecție Civitas. Potrivit analizei, moartea Reginei Elisabeta și scandalurile din casa regală sunt principalele cauze ale scăderii cu 40 la sută a participării la evenimentele publice din ultimul deceniu.

De asemenea, raportul arată că, dacă membrii regali juniori nu fac eforturi pentru a-l susține pe Regele Charles, monarhia s-ar putea „prăbuși” cu ușurință. Analiza a fost publicată cu doar trei săptămâni înainte de încoronarea noului suveran.

Citește și Ceartă așa cum nu s-a mai văzut între Prințul Harry și Regele Charles. Gestul rușinos făcut de rebelul familiei!

Camilla si Regele Charles
Camilla si Regele Charles

Numărul angajamentelor din Marea Britanie a scăzut dramatic

Cercetările Civitas au constatat că angajamentele din Marea Britanie au scăzut cu aproape 1.500 într-o perioadă de opt ani, din 2014 până în 2022, ceea ce, dacă va continua, ar putea fi în detrimentul viitorului familiei regale.

S-a raportat că prințesa Anne, precum și Charles, sunt considerați cei mai „muncitori” membri ai familiei regale, deoarece au realizat cele mai multe angajamente pe o perioadă de 10 ani, din 2012 până în 2022.

Datele realizate de fostul broker de asigurări Tim O’Donovan au constatat, de asemenea, că membrii familiei regale cu vârsta de peste 70 de ani contribuie la cele mai multe angajamente regale.

Cu toate acestea, factorii care contribuie la acest dezechilibru s-ar putea datora pierderii Reginei Elisabeta a II-a, anul trecut, și a regretatului ei soț, Prințul Philip, precum și a membrilor familiei regale în activitate care se retrag sau părăsesc familia regală, cum ar fi Meghan Markle și Prințul Harry, precum și Prințul Andrew.

Există, de asemenea, temeri că decizia lui Charles de a micșora monarhia ar putea avea, de asemenea, un efect negativ. Încoronarea noului monarh va avea loc pe data de 6 mai, iar evenimentul va avea loc la Westminster Abbey. În ciuda speculațiilor, Prințul Harry va fi prezent, cu toate că soția sa va rămâne în California.

Citește și Regele Charles își deschide casa din Viscri pentru turiști. Ce vor putea să vadă de la 1 aprilie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...