Motivul halucinant pentru care un bărbat a locuit luni la rând într-un aeroport. Cum a fost găsit de angajaţi

Iancu Andreea 18.01.2021, 15:27
Motivul halucinant pentru care un bărbat a locuit luni la rând într-un aeroport. Cum a fost găsit de angajaţi

Timp de trei luni de zile un bărbat a locuit într-un aeroport, departe de casă. Bărbatul a reușit să rămână în interiorul clădirii și să nu fie descoperit, însă motivul pentru care a ales să își petreacă timpul astfel este total neașteptat. Acesta a povestit polițiștilor ce l-a determinat să ia această decizie.

Motivul pentru care un bărbat a ales să locuiască în aeroport

O secțiune securizată din aeroportul O’Hare din Chicago a devenit căminul unui bărbat ce a decis să nu mai plece acasă și să se izoleze de ceilalți. Fără să fie observat de angajații aeroportului, bărbatul a ales să nu se mai întoarcă în Los Angeles și să petreacă mai multe luni în Chicago. Aditya Singh, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost descoperit de către polițiști după trei luni în care a locuit în aeroportul american. Pentru fapta sa, acesta a fost acuzat pentru mai multe infracțiuni, printre care pătrunderea într-o zonă restricționată precum și furt.

Potrivit The Guardian, bărbatul care s-a refugiat într-o zonă securizată din aeroportului din Chicago a mărturisit polițiștilor că teama de coronavirus l-a împins să rămână în clădire și să refuze să se întoarcă acasă, la Los Angeles. Din păcate, fapta sa nu a fost apreciată de către oamenii legii, care au decis să îl aresteze pe Aditya Singh imediat ce i-au descoperit prezența în interiorul aeroportului.

Aeroportul O'Hare din Chicago a fost adăpost pentru bărbat timp de trei luni foto - Pixabay
Aeroportul O’Hare din Chicago a fost adăpost pentru bărbat timp de trei luni
foto – Pixabay

Cum l-au descoperit angajații aeroportului. Ce a stabilit instanța în privința bărbatului

Zborul din Los Angeles, ce a avut loc în data de 19 octombrie, l-a adus pe Singh în aeroportul O’Hare. Timp ce trei luni de zile bărbatul a reușit să se facă nevăzut, până când într-o sâmbătă după-amiază acesta a fost descoperit de doi angajați ai United Airlines. Aceștia i-au solicitat permisul de acces în zona securizată, iar Singh le-a arătat o insignă de identificare ce dispăruse în urmă cu câteva zile. Aceasta aparținea unui manager al aeroportului. Cei doi angajați au alertat poliția în urma acestui eveniment și astfel bărbatul a fost arestat.

Conform spuselor acestuia, Singh ar fi luat insigna de pe jos și ar fi folosit-o pentru a se ascunde în aeroport, de teama Covid-19. În ciuda intențiilor pașnice, bărbatul a fost desemnat un pericol pentru comunitate, dat fiind faptul că a intrat ilegal în zona securizată a aeroportului. Instanța a stabilit o cauțiune de 1000 de dolari pentru el, care însă nu îi va reda posibilitatea de a mai avea acces pe aeroport. Bărbatul are o diplomă de master în ospitalitate, însă este șomer. De asemenea, el locuiește împreună cu mai mulți colegi de apartament în Orange, Los Angeles.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...