Monica Tatoiu, declaraţii bombă despre divorţul anului. Ce se întâmplă în familia lui Reghe: “Ea nu poate admite asta”

Ioana Bucur 18.10.2021, 17:08
Monica Tatoiu, declaraţii bombă despre divorţul anului. Ce se întâmplă în familia lui Reghe: “Ea nu poate admite asta”

„Divorțul anului” din România nu a fost deloc o surpriză pentru celebra Monica Tatoiu. Femeia de afaceri, care o cunoaște de foare mulți ani pe Anamaria Prodan, a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre familia lui Reghecampf. Cei doi nu ar fi avut nicio șansă să îmbătrânească împreună.

Monica Tatoiu, verdict dur în divorțul anului

După luni întregi de tăcere, Laurențiu Reghecampf a detonat bomba anului, spulberând toate eforturile depuse de soția sa pentru a nega orice zvon apărut în spațiul public despre despărțirea lor. Antrenorul a anunțat că a depus deja actele de divorț. La scurt timp după, presa a publicat primele imagini cu el alături de noua sa iubită, o brunetă tânără, superbă și care ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf.

Un deznodământ pe care nu și l-ar fi imaginat niciodată fanii cuplului, dar care nu a fost deloc surprinzător pentru cineva care, în trecut, a avut o relație specială cu Anamaria Prodan. Invitată în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, Monica Tatoiu a dezvăluit că a avertizat-o pe impresară de la bun început că relația nu va dura până la adânci bătrâneți.

„Eu i-am zis Anamariei. O ştiu de mulţi ani, îmi era dragă… Dar i-am zis de la început că aşa o să fie, din păcate. E greu să trăieşti cu o femeie atât de puternică, cu o personalitate specială. Mediul e propice, în primul rând: banii, frumuseţea. Am avut un proces cu Anamaria Prodan. Este declaraţia unei femei care a fost obişnuită să conducă, este foarte greu să accepţi că ţi s-a întâmplat asta. Înnebuneşti, e normal! E greu, fiecare reacţionează altfel, psihologii ştiu”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, declaraţii bombă despre divorţul anului
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorțează

„Dragoste cu forţa nu se poate!”

Este convisă că Anamaria Prodan nu îți dorește divorțul, însă nu „dragoste cu forța nu se poate”, o realitate pe care nu ar putea să o accepte, deocamdată. Monica Tatoiu a vorbit și despre modul în care a început relația impresarei cu Reghecampf, punctând că un bărbat care a înșelat o dată o va face și a doua oară. Și iată că, acum, Anamaria Prodan a ajuns în postura femeii pe care Reghe a părăsit-o acum mulți ani, pentru a se căsători cu ea.

„Ea nu vrea să divorţeze, e clar. Dar dragoste cu forţa nu se poate! Ea nu poate admite asta. Am văzut şi pozele cu faţa, e frumoasă. Dar toate sunt frumoase acum, mai târziu nu va mai fi aşa. În viaţă, trebuie să înveţi pe ce îţi clădeşti fericirea. Ea crede că dacă îi face un copil lui Reghe îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înşelat o dată, o va face şi cu altă ocazie“, a spus Monica Tatoiu, la Teo Show.