Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Cum a reușit să ocolească executarea silită (Exclusiv)

Ioana Bucur 31.08.2022, 09:18
Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Cum a reușit să ocolească executarea silită (Exclusiv)

Trăiete o viață la care cei mai mulți pot doar visa. O casă fabuloasă, mașini de lux, plimbări cu avionul privat, o garderobă de invidiat. Cu toate astea, Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, cum a reușit fosta soție a lui Irinel Columbeanu să ocolească executarea silită.

Monica Gabor a rămas cu o datorie uriașă de plătit în România

Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar „Moni” este un exemplu perfect. Au trecut mai bine de 11 ani de când a părăsit România și și-a început viața în Statele Unite. De atunci, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a stat departe de ochii pulicului din România și a reușit să își țină la adăpost și banii.

Însă nici un ocean nu a reușit să o ferească de problemele pe care le-a lăsa nerezolvate în trecut. Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Bruneta a reușit să scape de procesele prin care a trecut la noi în țară, dar a reușit să ocolească și o executare silită.

Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, că Monica Gabor are de plătit peste 70.000 de euro, suma reprezentând onorariul și cheltuielile de judecată ale avocatei pe care a angajat-o să o reprezinte în procesul de divorț de Irinel Columbeanu.

Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Cum a reușit să ocolească executarea silită (Exclusiv)
Monica Gabor

„Nu am recuperat nimic”

Deși instanța a aprobat procedeul de executare silită, avocatul Tripona Murgu i-a găsit conturile goale brunetei, iar șansele să își recupereze banii sunt foarte mici, în condițiile în care fosta doamnă din Izvorani nu are acum nimic pe numele ei.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Probema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

În timp ce Ramona a înflorit în Dubai, unde are propria afacere și a reușit să își cumpere și un apartament, Monica Gabor se mulțumește să trăiască în luxul pe care i-l oferă Mr. Pink. Oficial, este casnică. Neoficial, s-ar ocupa de afacerile iubitului și predă limba engleză imigranților.

„Se ocupă de casă, de copii și Mr. Pink”, a declarat pentru playtech.ro fostul soț al acesteia, Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...