Monica Anghel a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat. Artista s-a reinventat în ultimii ani și arată fenomenal

Anca Manolica 29.08.2022, 23:54

Monica Anghel arată foarte bine la cei 51 de ani ai săi, mai ales după ce a slăbit și a ajuns la silueta mult dorită. Desigur că, mulți se întreabă acum care este secretul frumuseții sale și dacă artista are sau nu operații estetice. Aceasta a vorbit în cadrul emisiunii Ego Life despre ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului și ce a determinat-o să apeleze la aceste trucuri de înfrumusețare.

Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice

La cei 51 de ani, Monica Anghel arată și se simte foarte bine în pielea ei. Îndrăgita artistă a recunoscut cu sinceritate că a simțit nevoie să intervină la nivelul feței și a dezvăluit ce intervenții estetice are. Vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, faptul că a apelat la medicul estetician pentru a își pune botox și acid hialuronic în zona buzelor, pentru a le contura.

„Mi-am făcut puțin botox deasupra, pentru că mereu stau încruntată. Acum m-am mai educat. Fii-miu mă întreba dacă eram supărată și m-am văzut în oglindă. Stăteam încruntată pentru că nu îmi puneam ochelarii. (…) Mi-am făcut o jumătate de ml de acid hialuronic. În zona buzelor. Le-am conturat”, a declarat Monica Anghel la Ego Life.

De asemenea, vedeta a menționat că momentan nu intenționează să își mai facă o altă intervenție estetică. De altfel, ea a mărturisit în mai multe rânduri că nu a avut niciodată vreun complex legat de felul în care arată.

Ce mănâncă Monica Anghel pentru a își menține greutatea

Celebra cântăreață a spus, de asemenea, că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Pe lângă faptul că nu a încetat în a mai combina proteinele între ele, Monica are grijă ca trei sferturi din farfuria ei să conțină legume. De asemenea, nu mai consumă carbohidrații și, chiar dacă nutriționistul i-a spus că mai poate mânca uneori, ea spune că nu mai simte nevoia.

„Și acum in farfuria mea, 3 sferturi e verde. Exista puțină carne, brânză. Nu combin proteinele între ele. Nu mai mănânc carbohidrați, nutriționista spunea că mai poți mânca din când în când dar eu mă simt mai bine când nu mănânc carbohidrați. Merele au carbo, mănânc, dar nimic procesat, conserve, nimic.”, a mai spus Monica Anghel.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită în fiecare zi de luni, de la ora 21:00, pe contul oficial de Youtube EGO.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...