VIDEO

Momentul în care Ronald Araujo s-a dat cap în cap cu Gavi și a fost dus urgent la spital. Antrenorul Xavi a anunțat care este starea jucătorului

Sorin Barbu 11.05.2022, 10:51
Momentul în care Ronald Araujo s-a dat cap în cap cu Gavi și a fost dus urgent la spital. Antrenorul Xavi a anunțat care este starea jucătorului

Meciul dintre FC Barcelona și Celta Vigo a avut parte de momente tensionate. Doi jucători catalani, Ronald Araujo și Gavi, s-au dat cap în cap pe teren și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fundașul nu a mai putut să continue meciul și a fost dus la spital cu ambulanța. Operațiunea nu a fost lipsită de peripeții.

FC Barcelona – Celta Vigo 3-1

Barcelona și Celta Vigo s-au întâlnit în runda cu numărul 36 din Primera Division. Catalanii aveau mare nevoie de victorie în bătălia pentru locul doi și au câștigat cu 3-1. Depay și Aubameyang au marcat până la pauză și gazdele au plecat la vestiare cu un avantaj de două goluri. În debutul reprizei secunde a înscris din nou atacantul gabonez, iar golul Aspas din minutul 50 nu a pus succesul în pericol, mai ales că în minutul 58 oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Murillo a fost eliminat.

Ronald Araujo a leșinat pe teren după ce s-a lovit de Gavi

Partida a avut și un moment tensionat. Ronald Araujo și Gavi au sărit îndârjiți după o minge, deși nu îi ataca nimeni și s-au lovit cap în cap. Gavi a rămas întins pe gazon în timp ce colegul a părut că poate continua duelul. După câteva clipe, Araujo a căzut la pământ, iar colegii și arbitrii s-au speriat și au cerut intervenția urgentă a echipei medicale.

Jucătorul părea că leșinase și s-a cerut intervenția ambulanței, dar după câteva minute și-a revenit. Medicii au decis că este mai bine să-l ducă la spital, pentru investigații, doar că plecarea a fost întârziată pentru că targa, pe care se afla fundașul, a intrat cu mare greutate în mașină.

„Jucătorul primei echipe, Ronald Araujo, a suferit o contuzie şi a fost transferat la spital pentru a i se face teste suplimentare”, a fost anunţul făcut de club pe contul de Twitter.

Antrenorul Xavi a recunoscut la conferința de presă că s-a speriat foarte tare, dar a transmis că jucătorul se simte bine și că este în afara oricărui pericol.

Urmăriți Impact.ro și pe