Momentul care a scos-o din minți pe Cristina Șișcanu. „Umbli cu alte femei când ai nevastă acasă”

Andra Daoud 07.04.2022, 09:45

Cristina Șișcanu și-a făcut timp să stea de vorbă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale și a atins câteva subiecte pe care le consideră fierbinți în această perioadă. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre cum ar trebui să se împartă responsabilitățile în cuplu, dar și despre infidelitate și despre partenerii care aleg să aibă o relație deschisă.

Momentul care a scos-o din minți pe Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu împărtășește cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale tot felul de informații și nu se ferește să dezbată și subiecte controversate. Fosta prezentatoare TV a făcut recent un filmuleț de 20 de minute, în care a atins mai multe aspecte legate de relații.

Vedeta a vorbit despre ce înseamnă, în viziunea ei, un bărbat „șmecher” și despre cum ar trebui să fie împărțite treburile casnice în cuplu. Cristina consideră că partenerul trebuie să fie 100% implicat în ceea ce înseamnă creșterea copiilor, cumpărături și treburi casnice:

De ce trebuie să nu ne respectăm, să ne umilim în halul ăsta, încât să nu împărțim anumite obligații legate de familie, de creșterea copiilor cu soțul? Sunt convinsă că foarte multe femei au locuri de muncă, au și ele viața lor profesională.

Și atunci, dacă sunt mame, este firesc să fie ajutate de soț, de tatăl copiilor. Nu cred că scade din șmecheria bărbatului, dacă el pune mâna și schimbă un scutec. Nu cred că se întâmplă nimic dacă soția e prinsă cu treabă și îi trimite bărbatului lista de cumpărături. Nu în asta constă șmecheria unui bărbat.”, a spus Cristina Șișcanu.

„Umbli cu alte femei când ai nevastă acasă”

Vedeta nu a ocolit nici subiectul infidelității și s-a legat de un aspect intens discutat în mediul online în această perioadă. În urma momentului de la Oscaruri, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pentru un comentariu deplasat pe care l-a făcut despre soția lui, a revenit în discuție faptul că Will Smith și Jada au o relație deschisă.

Cristina Șișcanu s-a referit și la acest subiect și a spus că nu înțelege această abordare modernă a relațiilor. Din punctul ei de vedere, astfel de relații nu sunt sănătoase.

Eu văd că un bărbat este cu adevărat șmecher atunci când este cu adevărat bărbat, când este stăpân pe sentimentele pe care le are, când își iubește soția, când își alege o femeie demnă de el și cu care construiește, pe care o respectă și căreia îi este fidel. Un bărbat care chiar știe ce vrea. Nu un bărbat care este căsătorit și lui i se scurg ochii după alte femei. Atunci el are o problemă. Nu există așa ceva. Să fii șmecher că umbli cu alte femei, când tu ai o soție acasă.

Cui îi face bine așa ceva? Din punctul meu de vedere, chiar dacă unii spun că trăiesc într-o relație deschisă, n-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele și invers, tu ca bărbat, știind că nevasta ta se duce cu alții. Oricât de deschisă ar fi relația aia. N-ai cum, nu există. Altfel de ce să mai întemeiezi un cuplu? Trăiești așa, te distrezi când cu unul, când cu altul sau invers, când cu una, când cu alta. De ce trebuie să-ți întemeiezi o familie? Că așa îți impune societatea?”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Amantul Jadei Pinkett Smith se pregătește să scrie o carte

Will Smith și soția lui nu au făcut un secret din faptul că au o relație deschisă. În urmă cu câțiva ani, au apărut informații despre un artist cu care soția actorului ar fi avut o relație paralelă care a durat destul de mult. August Alsina este cu 21 de ani mai tânăr decât Jada și a declarat că Will Smith știa despre legătura lor și era de acord cu ea.

Scandalul de la Oscaruri l-a făcut pe fostul amant să profite de moment și să povestească aventura dintre el și soția lui Will Smith într-o carte. Potrivit presei internaționale, cei doi s-au cunoscut în 2015 și au petrecut împreună o vacanță în Hawaii în același an.

În 2017 au participat împreună la BET Awards și, deși inițial a negat relația, Jada a recunoscut ulterior legătura, dar a spus că ea și Will erau despărțiți în acea perioadă. Amantul, la rândul său, susține că a stat de vorbă atunci cu actorul, care i-a explicat că mariajul dintre el și Jada s-a transformat într-un parteneriat și le-a dat celor doi permisiunea să-și consume idila.

Urmăriți Impact.ro și pe