Moment traumatizant pentru Ozana Barabancea. „Nu am vorbit despre asta”. Ce a trebuit să facă pentru fiul ei

Ioana Bucur 23.08.2022, 17:14
Moment traumatizant pentru Ozana Barabancea. „Nu am vorbit despre asta”. Ce a trebuit să facă pentru fiul ei

Un artist desăvârșit, o mamă devotată și o femeie puternică. Nimic nu pare că o poate doborî pe Ozana Barabancea, artista găsind mereu puterea de a trece cu bine peste toate obstacolele pe care destinul i le-a scos în cale. Cu toate astea, a existat un moment ce a dus-o aproape de punctul de a ceda, a fost unul dintre cele mai grele din viața sa. Cu toate că s-a petrecut relativ recent, vedeta a ales să nu vorbească public despre experiența cumplită. Ce a trebuit să facă pentru fiul ei.

Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite

Cei mai mulți români o cunosc pe Ozana Barabancea ca jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, acolo unde a fost, pentru multe sezoane, și profesoara de canto a concurenților care au acceptat provocarea show-ului transformărilor. Mereu cu zâmbetul pe buze, încrezătoare în propriile forțe și conștientă de talentul uriaș cu care s-a născut și pe care l-a cizelat prin ani de muncă și studiu, vedeta este nu doar un profesionist desăvârșit, ci și o mamă devotată și o femeie puternică.

Însă chiar și cele mai tari firi au momente în care cedează, iar Ozana Barabancea a trecut printr-o asemenea experiență destul de recent. A fost o perioadă cruntă, în care a simțit că întregul univers se prăbușește în jurul ei, însă a ales să își țină suferința ascunsă de ochii străinilor.

Invitată la podcastul găzduit de colega sa de trust, Mirela Vaida, artista a dezvăluit că fiul ei a fost implicat într-un accident cumplit, ajungând la spital cu răni grave. Ea, fiica ei și prietena lui Andrew au mers zilnic la spital. În timp ce fetele îl ajutau să își schimbe bandajele, Ozana își petrecea zilele pe drumuri, împărțindu-se între farmacii, spital și casă.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău.

I-am promis o bătaie, când se face bine”, a spus Ozana Barabancea în podcast-ul Mirelei Vaida.

Moment traumatizant pentru Ozana Barabancea. „Nu am vorbit despre asta”. Ce a trebuit să facă pentru fiul ei

„Nu mai vedea cu ochiul drept”

Artista a dezvăluit și cât de curajos a fost fiul ei. Imediat după accident, rănit și plin de sânge, Andrew a reușit să meargă pe jos în jur de 800 de metri, în încercarea de a întâlni pe cineva care să-l ajute.

„El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a mai spus Ozana Barabancea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...