Moment penibil pe unul dintre posturile TV din România. Prezentatoarea ştirilor şi reporterul, criză să râs în direct

Stan Filon 05.11.2021, 20:10
Moment penibil pe unul dintre posturile TV din România. Prezentatoarea ştirilor şi reporterul, criză să râs în direct

Moment penibil pe unul dintre posturile TV din România, în direct! Telespectatorii au crezut că nu văd bine și au asistat la o criză de râs care i-a lovit pe doi jurnaliști. Prezentatoarea de televiziune nu s-a mai putut abține și a început să râdă împreună cu editorul.

Moment penibil în direct pe unul dintre posturile TV din România

Scena politică din România a fost atent urmărită în ultima perioadă, mai ales după ce a picat guvernul Cîțu, iar criza s-a instalat printre politicieni. Lupta pentru putere le-a lăsat indiferente însă pe două jurnaliste de la postul de televiziune Aleph News.

Totul a început după ce prezentatoarea jurnalului de știri a vrut să afle mai multe detalii despre lista cu posibilii miniștri ai posibilului guvern Ciucă. Chiar după ce i-a adresat întrebarea, jurnalista a început să zâmbească, iar zâmbetul a ajuns și la reporter, însă s-a transformat într-o adevărată criză de râs.

Moment penibil in direct pe unul dintre posturile TV din Romania
Moment penibil in direct pe unul dintre posturile TV din Romania

Criză de râs în direct

Editorul prezenta lista miniștrilor și ministerele pe care aceștia ar fi trebuit să le conducă, însă a început să râdă pe înfundate, dar cu siguranță nu de guvernul Ciucă, care de altfel nu a văzut niciodată lumina zilei. Jurnalista a continuat să spună numele miniștrilor, dar s-a oprit de câteva ori din cauza crizelor de râs.

Cele două personaje principale au fost prezentatoarea Alice Stroescu şi Teodora Tănase, editor Aleph News, iar clipul a fost semnalat pe Facebok de concurență. Cel care a postat filmarea a fost chiar cunoscutul jurnalist și realizator de televiziune de la România TV Victor Ciutacu. „E o veselie molipsitoare la bizarii ăştia mici”, a scris Victor Ciutacu.

De parcă cele două jurnaliste ar fi știut ce urmează să se întâmple, Nicolae Ciucă, ministrul desemnat, și-a depus mandatul, după ce a constatat că nu se poate înțelege nici cu USR, dar nu a găsit susținere nici în rândurile PSD. În prezent, președintele Klaus Iohannis a decis să nu mai convoace partidele pentru consultările de la Palatul Cotroceni, până nu se conturează o majoritate parlamentară.

Tot în platourile de la Aleph News s-a mai râs copios și în urmă cu câteva luni, când medicul Alexandru Rafila nu s-a mai putut abține și a izbucnit în râs atunci când a citit o declarație a lui Nelu Tătaru, ministru al Sănătății pe acea vreme. Celebrul medic infecționist nu s-a mai putut abține și a izbucnit în râs, alături de Marius Tucă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...