Moment de fericire maximă pentru Pepe. Imaginea cu băiețelul lui a înduoișat pe toată lumea

Beatrice Dumitru 03.03.2023, 15:18
Moment de fericire maximă pentru Pepe. Imaginea cu băiețelul lui a înduoișat pe toată lumea

Pepe se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, iar pe plan personal este foarte fericit alături de soția sa Yasmine Ody, care i-a dăruit și un băiețel. Recent, acesta le-a făcut fanilor din mediul online o surpriză și a postat un filmuleț cu micuțul Pepe Jr .într-o ipostază adorabilă.

Imaginea cu băiețelul lui Pepe

Pepe (43 ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste Yasmine Ody, iar anul trecut în luna iunie a devenit tată pentru a treia oară, cei doi având un băiețel, care a primit numele de scenă al tatălui său. Pepe obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu fiul și fiicele sale.

De curând, artistul a trăit momente de fericirie maximă alături de băiețelul său și le-a împărtășit și fanilor imaginile adorabile cu Pepe jr. Micuțul a făcut primii pași la opt luni, spre bucuria părinților săi. Cu ajutorul premergătorului, micuțul a pornit spre tatăl lui, care se topește de dragul acestuia.

Moment de fericire maximă pentru Pepe. Imaginea cu băiețelul lui a înduoișat pe toată lumea
Pepe, alături de fiul său, Pepe jr. Sursa foto: Instagarm

Pepe a mai fost căsătorit de două ori și are trei copii

Pepe a mai fost căsătorit de două ori. Primaul mariaj cu Oana Zăvoranu a durat 11 ani, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în 2010. Divorțul lor a fost unul controversat care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal. Artistul a ajuns din nou în fața altarului în 2012 cu Raluca Pastramă, dar nici de această dată mariajul nu a rezistat, iar cei doi au divorțat în 2020. Cei doi au împreună două fiice, Maria și Rosa.

Pepe și-a refăcut viața la scurt după divorț cu frumoasa Yasmine Ody, iar cei doi au o viață foarte frumoasă și împlinită. „Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața”, mărturisea Pepe la sfîrșitul anului.

Raluca Pastramă și-a refăcut și ea viața și a devenit mamă pentru a treia oară, la scurt timp după ce Pepe a devenit tată de băiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...