Moment bizar la Campionatul Mondial 2022. Un jucător a fost înlocuit după intonarea imnului

Beatrice Dumitru 28.11.2022, 00:13
Moment bizar la Campionatul Mondial 2022. Un jucător a fost înlocuit după intonarea imnului

Campionatul Mondial 2022 din Qatar a prilejuit derularea unui alt moment bizar în istoria competiției, după imaginea virală cu Cristiano Ronaldo, care și-a băgat mâna în șort în timpul partidei Portugalia – Ghana. De data aceasta, a fost un episod de confuzie totală după ce un fotbalist titular a fost schimbat după intonarea imnului.

De ce a fost schimbat un jucător prezent pe teren la intonarea imnului

Totul s-a petrecut chiar înainte de a începe partida Belgia – Maroc 0-2, din cadrul Grupei F, spre stupefacția întregii asistențe. Portarul titular al selecționatei Marocului a provocat confuzie, el fiind pe teren în momentul în care s-au intonat imnurile naționale, după care a plecat la vestiare. Când a început partida, în poarta marocanilor se afla un alt goalkeeper, Munir (33 de ani).

Ce s-a întâmplat de fapt? Yassine Bounou, cunoscut ca Bono, în vârstă de 31 de ani, portarul Marocului, legitimat la FC Sevilla, nu s-a simțit bine în momentul în care a ieșit de la vestiare pentru încălzire. Bono a avut o problemă la ochi și a acuzat amețelei, iar cei din staff-ul medical nu au vrut să riște nimic și l-au înlocuit cu portarul de rezervă, conform celor de la CBS Sports.


Maroc, la a treia victorie la Campionatul Mondial

Modificarea nu a afectat deloc Marocul, care a câștigat partida cu Belgia. Naționala nord-africană are patru puncte în Grupa F, înainte de confruntarea cu Canada de joia viitoare, iar, între timp, Belgia va avea o misiune dificilă pentru a avansa în runda următoare a turneului, deoarece va înfrunta Croația.

Marocul a obţinut abia a treia victorie la un Campionat Mondial, prin golurile marcate de Abdelhamid Sabiri (mnutul 73) şi Zakaria Aboukhlal (minutul 90+2). Echipa a înregistrat primul succes la Cupa Mondială 1986, în Mexic, scor 3-1 cu Portugalia, iar următoarea victorie a venit în 1998, în Franța, 3-0 contra Scoţiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...