Moment amuzant după înfrângerea Simonei Halep. Toată lumea a izbucnit în râs

Andrei Cezar 11.10.2021, 09:38
Moment amuzant după înfrângerea Simonei Halep. Toată lumea a izbucnit în râs

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Indian Wells de Aliaksandra Sasnovich, după un meci în care românca nu a câștigat niciun set. Jucătoarea din Belarus s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4, iar în optimi va da peste compatrioata sa Victoria Azarenka (32 de ani, 32 WTA).

Simona Halep eliminată de Aliaksandra Sasnovich în turul 3 de la Indian Wells

După ce a eliminat-o pe Emma Răducanu în turul 2 de la Indian Wells, Aliaksandra Sasnovich a continuat forma excelentă și s-a impus și în fața Simonei Halep. Jucătoarea din Belarus a câștigat partida din turul 3 al competiției din deșertul californian într-o oră și 40 de minute.

Primul set a început echilibrat. Halep și Sasnovich au mers umăr la umăr, iar la scorul de 3-3, Simona a pierdut serviciul. La 5-4, când Sasnovich a servit pentru câștigarea setului, românca a egalat. Pe finalul primului act, adversara Simonei a forțat și a reușit să îi smulgă următoarele două game-uri, adjudecându-și setul cu 7-5.

Actul secund a început cu un break făcut de Sasnovich, dar Halep a revenit după ce a fost condusă cu 2-0. La 4-4, bielorusa a reușit să facă break-ul decisiv, după un game la serviciu mai slab al Simonei. Sasnovici și-a asigurat victoria după ce a câștigat fără probleme ultimul game.

La finalul partidei, jucătoarea din Belarus a oferit o declarație care a stârnit hohote de râs din partea fanilor aflați în tribune. Aliaksandra Sasnovich a mărturisit că nu se aștepta să ajungă atât de departe în competiție, având în vedere numele jucătoarelor care se aflau în sfertul ei de tablou, iar înaintea partidei cu Simona Halep și-a cumpărat biletele de avion, fiind convinsă că se va întoarece acasă.

Moment amuzant dupa infrangerea Simonei Halep. Toata lumea a izbucnit in ras
Moment amuzant dupa infrangerea Simonei Halep. Toata lumea a izbucnit in ras

”Erau 30% șanse să câștig”

Este foarte distractiv, pentru că atunci când am văzut sfertul de tablou, am văzut trei campioane de Grand Slam. Aliaksandra Sasnovich era în acest sfert. A fost distractiv pentru mine. Am jucat azi împotriva Simonei, e o mare campioană, am fost foarte nervoasă la final, pentru că doream atât de mult să câştig.

Mi-am luat bilete pentru acasă, erau 30 al sută şanse pentru mine să câştig, 70 la sută pentru ea. Mi-am zis OK, intru pe teren, mă bucur de joc, dar să câştig? Wow! Mi-am cumpărat deja biletele. Le-am schimbat şi data viitoare o să fac la fel”, a declarat Sasnovich.

Simona Halep nu pleacă de la Indain Wells cu mâna goală. Pentru accederea în turul 3, românca va primi un cec în valoare de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA. Pentru ”Simo” urmează turneul de la Moscova (18-24 octombrie) și Transylvania Open (25 – 31 octombrie), de la Cluj-Napoca.

Urmăriți Impact.ro și pe