Modul în care vor divorța Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au ajuns la o înțelegere secretă

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 25.08.2021, 13:08
Modul în care vor divorța Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au ajuns la o înțelegere secretă

În timp ce Anamaria Prodan încă mai încearcă să salveze aparențele, divorțul dintre ea și soțul său, Laurențiu Reghecampf, pare a fi iminent. Este doar o chestiune de timp până când actualul antrenor de la CSU Craiova și impresara își vor spune oficial adio. Cei doi parteneri de viață ar fi ajuns la o înțelegere, separarea cuplului urmând cel mai probabil să se producă în această toamnă. Modul în care vor divorța însă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul neașteptat. Subiectul fierbinte al discuțiilor dintre cei doi încă soți este cel financiar.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Care este înțelegerea la care au ajuns cei doi

Ultimele luni au fost unele extrem de apăsătoare pentru familia Prodan – Reghcampf. În ciuda faptului că Anamaria Prodan încă nu admite ideea de a se despărți de soțul său, antrenorul CSU Craiova pare să fi luat deja o decizie în acest sens. Împăcarea este exclusă din start, mai cu seamă că cele mai recent informații arată că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța destul de curând. În plus, aceștia au ajuns deja la o înțelegere secretă, în privința averii familiei.

Este cunoscut faptul că sumele din conturile celor doi soți sunt unele colosale. De asemenea, impresara și antrenorul dețin o serie de imobile, însă urmările divorțului nu sunt deocamdată cunoscute. Recent, o sursă apropiată familiei Prodan – Reghecampf a dezvăluit care este modul în care au decis cei doi parteneri de viață să își încheie socotelile. Aceștia ar fi stabilit ca fiicele Anamariei și copiii lui Reghe să fie principalii beneficiari, cel puțin din punct de vedere financiar, în urma divorțului.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți. Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi, pentru playsport.ro.

Care este modul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, după ce au ajuns la o înțelegere secretă
Familia Prodan – Reghecampf

Dorința lui Reghecampf la divorț. Ce se va întâmpla cu averea celor doi soți

Pe de altă parte, lucrurile vor fi extrem de pașnice între cei doi. Se pare că dorința cea mai mare a lui Laurențiu Reghecampf ar fi ca divorțul să nu se pronunțe cu un partaj. Astfel, casele pe care cuplul le are la acest moment în proprietate comună vor rămâne în continuare astfel. Gestul soților este unul special gândit pentru copiii familiei.

Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor, a mai dezvăluit sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...