Cum se tranșează corect carnea de porc. Carnea de porc este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în zilele de sărbătoare. În special de Crăciun, oamenii aleg să consume acest preparat extrem de gustos, fiindcă nu este o masă completă fără o friptură suculentă. Și cum mulți aleg să tranșeze acasă carnea, vă oferim câteva sfaturi utile despre cum se tranșează corect aceasta.
Ceea ce trebuie să știi atunci când alegi să cumperi un porc este că în cazul unui purcel de lapte carnea nu se împarte pe calități. Tot corpul acestuia formează o singură calitate, împreună cu capul și picioarele.
Fiecare jumătate de porc normal se împarte în patru categorii și 9 secțiuni, după calitate. Iată cum se clasifică aceste categorii:
Fiecare jumătate de porc se împarte în patru categorii și 9 secțiuni, după calitate. Iată cum se clasifică acestea după calități:
Citește continuarea pe Știri din lume.