Modalitatea inedită prin care o femeie din București a păcălit mai multe persoane pe Olx

Elena Avramescu 29.11.2021, 12:53
Modalitatea inedită prin care o femeie din București a păcălit mai multe persoane pe Olx

O femeie din Capitală a putut să păcălească un număr de mai multe persoane, pe platforma OLX, folosindu-se de niște anunțuri cu privire la vânzarea animalelor de companie. Astfel că femeia a fost trimisă în judecată, iar sentința în cazul ei a fost dată la data de 18 noiembrie.

O femeie din București a păcălit mai multe persoane pe Olx

Se pare că femeia punea mai multe anunțuri pe site-ul Olx, prin care oferea spre vânzare diferite animale de companie, precum papagali sau câini, iar atunci când primea banii pentru acestea nimeni nu mai putea s-o găsească. Astfel că femeia a reuşit să păcălească un număr de 12 persoane, prejudiciul creat fiind de aproximativ 5000 de lei.

În plus, în contul inculpatei au fost depuse mai multe sume de bani având specificat ca motiv al depunerilor „plată bulldog francez negru, avans papagal ara, plată cățel beagle mascul, pug bej fetiță, plată pug + transport, plată cățel, 2 papagali jako, plată jako, plată anticipată 3 papagali jako, avans papagal, plată câine bulldog francez, plată cățel bulldog francez, respectiv plată papagal marele alexandru”, conform replicaonline.ro.

La scurt timp după ce a reușit să se împace cu 11 dintre victime, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis s-o condamne pe femeie la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

În plus, sentința a fost comunicată pe 18 noiembrie și nu este definitivă, iar femeia și-a recunoscut fapta și le-a mărturisit magistraților că regretă profund cele întâmplate.

Urmăriți Impact.ro și pe